jacaaa8
Nowy
zakupilem osramy, dzis zaloze popoludniu, a wieczorem cykne fotki jak to wyglada
byłbym bardzo wdzięczny
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
zakupilem osramy, dzis zaloze popoludniu, a wieczorem cykne fotki jak to wyglada
A robil ktos test typu czy nie raza te zarowki w nocy innych kierowcow i czy policja nic nie doczepia sie ( w sumie nie ma do czego ale wiadomo ) ?

btw. zauważyłem, że jeden z kloszy mi jakby 'chodzi', da się ręką trzymając za żarówke wszystko to w środku przesunąć.
mam wrażenie że może mieć to wpływ na uszkodzenie żarówki (na dziurach czy coś jak się poruszy)
czy miał ktoś podobną przypadłość? nie wiem czy jakiegoś zaczepu nie zlokalizowałem, czy było tak już jak kupowałem auto... zauwazyłem, że świeci minimalnie krzywo właśnie ta żarówka, chociaż jest znośnie to nie idealnie
a Ty kupiles rowniez postojowki OSRAM z tych night breaker
siemanko jestem tu nowy i mam takie pytanie do was słuchajcie co myślicie nad takimi żarnikami jak to
allegro.pl/zarnik-palnik-hid-h1-h4-h7-h3-h9-hb4-xenon-ksenon-i2226964905.html
bo się zastanawiam nad kupnem tego
A jeszcze jedno przeglądając różne pierdołki na allegro natknąłem się na coś takiego
http://allegro.pl/zarowka-led-h1-13-smd-halogen-zarowki-dzienne-drl-i2260888229.html
co o tym sądzicie, nie chodzi tym razem o światła mijania lecz o przeciwmgielne.
To są tylko i wyłącznie żarówki do jazdy dziennej. W nocy wg mnie po prostu będzie ciemno. Sam nad tym myślałem no i powiem Ci ze rozważam zamontowanie ich do przeciwmgielnych do jazdy na dzień. Nie wiem jak się będzie sprawdzać podczas mgły, ale z tego co mi wiadomo przez mgłę lepiej przenika bardziej żółte światło.