Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Czy przebieg 180 tyś. to dużo na taki silnik? (1.4TB 170KM)
Widziałem to ogłoszenie, cena- normalna, stan ze zdjęć nie do określenia, brakuje dywanika kierowcy. Kierownica wygląda ok, gałka biegów chyba też, jest podany VIN napisz do kolegi KoŁoS to zanim pojedziesz już coś będziesz o niej wiedział. Wysłałem Ci też info na PWNie mogę wkleić linka, podaję nr ogłoszenia na otomoto: 6005865767
Facet przez telefon tylko zachwalał, na wszystko odpowiada ygiełka!
Oba te silniki występowały ze skrzynią m32 6-cio biegową...- jest to wersja 5-biegowa a silnik to 120KM a nie 155KM,
Jeśli chodzi o MultiAir to z gazowaniem nie ma problemu (gazownik musi być ogarnięty) i śmiga jak ta lala....Witam
Proszę o pomoc. Zamierzam kupić alfe romeo mito. Mam do wyboru dwie (obie do zrobienia) jedna z 2010 r. 105 KM silnik multiair (na tą stawiam, ale obawiam się, że koszty mnie zabiją) druga z 2009 r. silnik 74 Km gorzej wyposażona. Samochód potrzebny na dojazdy do pracy, rocznie robię 20 tyś. Który silnik wybrać aby był ekonomiczny i w miare tani w eksploatacji? aaa mam zamiar samochód zagazować. Proszę o pomoc.
ps. czy mam się "bać" multiaira?
Całkiem możliwe, ale może było wymienione bez wpisów serwisowych (poza serwisem)...Dziękuję za odp. Przebieg tego samochodu to 80 tyś. Sprawdzałam VIN i niestety takiej naprawy nie było, czy to oznacza, że może mnie to jeszcze czekać?
moduł walnie na pewno, kupowanie używanego jest bez sensu bo kupisz taki który zaraz znowu może paść, o ile nie kupisz już zepsutego. Używanie silnika turbo będzie w podobnych kosztach co MA.Samochód jest krajowy, po wypadku, ale do zrobienia. Czyli jeśli nie miał modułu zrobionego, to na 100% walnie? Można kupić używany moduł? Tylko, że silniki z Turbo są jeszcze droższe w utrzymaniu - a może się mylę?