Zakup Stelvio/Giulia po faceliftingu

poproszę 2 tygodnie kwarantanny, z internetem :)

No spoko, tylko ten konfigurator to zupełnie co innego, niż to, co mają Dealerzy w konfiguratorach na papierze...

Gdzie jest wersja Sprint? Gdzie pakiet wewnętrzny Veloce? Gdzie pakiet zewnętrzny Veloce? Gdzie czarna podsufitka?...
Wygląda na to, że sportowe fotele są tylko w Veloce, do niższych wersji nie można ich w ogóle dobrać.

Co tu się wyprawia?

Ostatnia edycja:
Proszę państwa, oto w dniu 6 kwietnia roku 2020 w Internecie pojawił się konfigurator Alfa Romeo w języku polskim. Wow
No nie wiem, czy moja psychika to zniesie, wiadomość jak grom z jasnego nieba...

- - - Updated - - -

No spoko, tylko ten konfigurator to zupełnie co innego, niż to, co mają Dealerzy w konfiguratorach na papierze...
No ale co się kolega dziwi, tak na szybko zrobiony to i błędy mogą być...

Nie wiem jak z resztą ale wersję sprint masz, jedynie jak weźmiesz 280 km to zostaje Veloce lub Ti
Fotele sportowe również możesz wziąć nie tylko w wersji Veloce, coś chyba kolega nie do końca sprawdził...

Ostatnia edycja:
Mnie zastanawia ciekawe jak podstawowe audio od Bose wypada w porównaniu ze starym i nowym HK

Ostatnia edycja:
Mnie zastanawia ciekawe jak podstawowe audio od Bose wypada w porównaniu ze starym i nowym HK

Może poprawię od razu, że w konfiguratorze jest Bose a nie Beats ;)

Jest to i tak spore zaskoczenie, katalog i cennik nie mówią nic na ten temat i do tej pory nie słyszałem, żeby Bose miało coś robić do poliftowych.

Szanowni Państwo, od dłuższego czasu obserwuję forum, ten i inne wątki. Mimo niezachęcającego podejścia osób odpowiedzialnych za działania marki w Polsce, mimo opinii o awaryjności marki, zdecydowałem się na zakup. Decyzja wynika stąd, że auto świetnie się prowadzi i jest ładne. Dało mi odrobinę radości w tych powalonych czasach...

Załączniki

• 20200409_234424.jpg
    20200409_234424.jpg
    117.5 KB · Wyświetleń: 18
Ostatnia edycja:
Kolego gratulujemy świadomego wyboru! Piękna fura! Niech się spisuje!

Szanowni Państwo, od dłuższego czasu obserwuję forum, ten i inne wątki. Mimo niezachęcającego podejścia osób odpowiedzialnych za działania marki w Polsce, mimo opinii o awaryjności marki, zdecydowałem się na zakup. Decyzja wynika stąd, że auto świetnie się prowadzi i jest ładne. Dało mi odrobinę radości w tych powalonych czasach...
Gratuluję! Świetny wybór. O to chodzi żeby w tych smutnych czasach sprawiać sobie takie radości ;)

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

super, witamy i gratulujemy :) jak koledzy pisali, trzeba się cieszyc tym co fajne a taka jest Giulia

Witam wszystkich.
Przymierzam się do zamówienia zielonej Giuli Super, obecnie to tylko e maile z dilerem. W obecnej sytuacji pewnie nikt nie zna terminu powrotu fabryk i całej machiny od zamówienia do produkcji. Ale mam nadzieję że ten rok będzie jak najbardziej realny.

No i brawo! Podoba mi się Twoja argumentacja! NIektórym podoba się Giulia ale kupują BMW bo dołożyli im karnet na siłownie blisko salonu i mega rabat na motocykl, który i tak im niepotrzebny ;)

Ostatnia edycja:
Czarne felgi, żółte zaciski, środek chyba czarny, choć to jeszcze nieprzesądzone... jest nas 4 w rodzinie i trzeba zdanie żony i dzieci szanować:)

Czarne felgi, żółte zaciski, środek chyba czarny, choć to jeszcze nieprzesądzone... jest nas 4 w rodzinie i trzeba zdanie żony i dzieci szanować:)

Jak dla mnie brąz do tego zielonego pasuje bardzo dobrze: https://www.youtube.com/watch?v=FICMFnSbHQM. No i jest jednak mniej nudny od standardowego czarnego :D
Tutaj akurat w wersji z pakietem "Nero Edizione", ale jeśli pójść w chromy zamiast czarnych elementów to też powinno być super :)

Jak to teraz z okresem oczekiwania? Slyszalem że 1.5 roku opóźnienia bedzie

od dealera w warszawie bo miałem tam upatrzona wersje veloce :P fabryki stoją ,zamówienia wpływają, wszystko się będzie przedłużać

od dealera w warszawie bo miałem tam upatrzona wersje veloce [emoji14] fabryki stoją ,zamówienia wpływają, wszystko się będzie przedłużać
Ale na pewno nie do 1,5r. Moim zdaniem to bajka, żeby upłynnić stock,

Wysłane z mojego Nokia 7.2 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót