pierwsze białe auto to prawdopodobnie kolegi z naszego forum [MENTION=80719]marekkoczta[/MENTION]
Ładny kolega… na pytanie: jak auto było uszkodzone, odpowiedział: kup nowy
Nie ma z kim rozmawiać
Ostatnia edycja:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
pierwsze białe auto to prawdopodobnie kolegi z naszego forum [MENTION=80719]marekkoczta[/MENTION]
Czy możesz coś napisać o usterkach czy awariach w obu przypadkach?
...nie mogę z rzeczoznawcą sprawdzać wszystkich, z Waszą pomocą chciałbym wybrać auto warte tych 5 stówek na sprawdzenie
1. Wpisz VIN obydwu samochodów do google. Jeden ma wyczyszczoną historię, drugi był potencjalnie niegroźnie uderzony, ale z poduszkami na wierzchu.no to konkretnie, rozważam Stelvio ze Stanów:
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-stelvio-alfa-romeo-stelvio-biala-idealna-ID6EZctp.html
lub
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-stelvio-dla-ciebie-ID6Fhzio.html
150 000 za rozbite auto z USA?!
Zalecam: usiądź, poczekaj tak długo aż Ci przejdzie...
99% SUV'ów jest jak XC70. Dlaczego Stelvio?
- ma świetny design
- jest lekki
- dobrze wyważony
- ma mocny silnik
i zajebiście mi się podoba
- mi się nie podoba,
- lekki ale w środku głośny,
- mocy zawsze mało ale fakt, że na stracie już jest dobrze,
- no i ostatni argument jest bezdyskusyjny![]()
Czy GPF nie jest czasem Euro 6D / temp ?
A CP masz oznaczone jako TAK więc raczej nic nie musisz dogrywać, chyba że aktualizację.
Czy można dołożyć relingi dachowe?