K
kazikx
Guest
Pafka, podoba mi się takie podejście
.
Sam nie jestem tak dogmatyczny, ale dobrze rozumiem Twoją opinię
.
Sam nie jestem tak dogmatyczny, ale dobrze rozumiem Twoją opinię
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A co tu jest do rozumienia? Chcę jeździć autami które mi się podobają, i tyleW ogóle tego podejścia nie rozumiem...
Haha, to popisałem się bystrościąNapisane było z nutką przekory![]()
Nie no - bez jaj kolego. Malowanie maski nie oznacza, że auto było bite! Najczęściej maskę maluje się po odpryskach od kamieni. Jeżeli szukasz 10-letniej GT z oryginalnym lakierem to powodzenia...Czyli cos tam bylo bite i nie jest tak jak gosc wpisal (bezwypadkowa).
Nie no - bez jaj kolego. Malowanie maski nie oznacza, że auto było bite! Najczęściej maskę maluje się po odpryskach od kamieni. Jeżeli szukasz 10-letniej GT z oryginalnym lakierem to powodzenia...
calkiem bez jaj kolego! Pewnie, ze to nie oznacza, ze bylo bite, ale jest duze prawdopodobienstwo. Mi takie duze kamienie na maske nie spadaly przez cale 8lat jak mam samochod. Wszystko jest do zweryfikowania, a na ta chwile to mozemy sie tylko domyslac
calkiem bez jaj kolego! Pewnie, ze to nie oznacza, ze bylo bite, ale jest duze prawdopodobienstwo.