• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Giulia] Zakup grupowy SprintFilter

Teddy84

Super Moderator
Członek ekipy
Auto
156 2.0 Turbo/Giulietta 1.4TCT MY'16
Cześć ekipa!!
Po GoFastBits - ogarnąłem dystrybucję na Polskę SprintFilter www.sprintfilter.pl zaraz wystartuję z ofertą w sklepie) alternatywę dla słabych (za to tanich BMC) i nasączanych K&N

Do sprawdzenia tutaj https://www.sprintfilter.net/automotive/distributor/
a tu jest info dlaczego te są lepsze od innych https://issuu.com/sprintfilter/docs...6fPQjoiuDD1k7DQb9Mujurnw6cTbCc5JuiaI2JWGx9oPo

I chciałbym Wam znów zaproponować rabat na zakupy grupowe tym razem wkładek filtrów powietrza. Wiem ze paru z Was tu z nich korzysta i jesteście zadowoleni.
Filtry Sprint Fillter są filtrami poliestrowymi zatem nie trzeba ich specjalnie czyścić ani nasączać.

Giulia/Stelvio 2.0/2.2 P1047S cena katalogowa 488zł cena forumowa 390
Giulia/Stelvio Q 2.9 cena katalogowa 499 cena forumowa 399

https://www.sprintfilter.net/automotive/products/7727/2.2-jtdm-16v
https://www.sprintfilter.net/automotive/products/alfa-romeo/2.9-t-v6-quadrifoglio/7742

1.ZigZag P1047S*
2.Maciekk P1003S *
3.Suzumushi P1003S*
4.Mateusz P1003S*
5. Vincent P1047S*
6.Kaz156 P1047S
7.Jan P1003S*
8.Jasiek P1003S*

Ostatnia edycja:
Ja moge polecic, jezdze na nim juz z rok czasu. Co jakis czas tylko czyszczenie, duza zaleta ze nie jest nasączany olejem jak inne filtry aftermarketowe... ( olej zabija przeplywke).

Jeśli się odpowiednio natłuszcza filtr i odpowiednio czyści to przepływają będzie długo żyła. Miałem w innym aucie wkładkę K&N i zrobiłem na niej ponad 300.000 km bez najmniejszych problemów.
Więc historie o złej jakości i trwałości filtrów można w legendy wsadzić.
Teraz mam BMC, Sprint pewnie tak samo będzie robił robotę [emoji6]

Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka

No tylko że bez oleju jest bez obsługowy, nie musisz wyciągać przeplywki i czyścić [emoji16]
Poza tym nie trzeba olejem smarować (dodatkowe koszty ) wyciągasz, powietrzem lecisz i po temacie [emoji6]

Wysłane z mojego HD1913 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
B
Jestem chętny na filtr do Giulii. To normalna dystrybucja czy musi się znaleźć odpowiednia liczba chętnych?

B
Jestem chętny na filtr do Giulii. To normalna dystrybucja czy musi się znaleźć odpowiednia liczba chętnych?

Zbieram zamówienia do przyszłego tygodni i klikam :D mam nadzieje że euro zostanie na aktualnym poziomie.

Stan magazynowy i normalna dystrybucja pojawi sie za tydzień dwa. Będę miał jakis stan magazynowy... stale ale wtedy już w cenach katalogowych.

Ostatnia edycja:
ach, szkoda że już mam BMC.. Jak kupowałem to Sprint wychodził za jakieś chore pieniądze.

teraz jeszcze słyszę że BMC to słaby filtr i że natłuszczone filtry mogą powodować problemy :) Chociaż nie za bardzo chce mi się wierzyć, chyba że ktoś wyleje na filtr litr oleju, to może tak.. Natomiast przekonuje mnie bezobsługowość :)

a niech tam, poeksperymentuję. Proszę mnie dopisać do listy na filtr do 2.0 :)

Dobra count me in...
ale sobie strzele tuning :D

w

Mam sprinta, miałem bmc i mogę szczerze polecić. Trochę syczy, prosty w czyszczeniu. Czy coś daje... Na pewno w głowie;)

Kończymy jutro kliknę i zamawiam wszystko. Poproszę :) o dane do proformy w wiadomości prywatnej i jedziemy z tematem.
Jak ktoś chce to jutro do tej 12 jeszcze dopiszę.

Mam paskudne info :( sytuacja na świecie spowodowała takie opóźnienie
sprint.jpg
Czekacie czy cofać Wam $$$ ??
Oczywiście towar będzie i tak w PL za chwilę i będzie można to kupić w grudniu poprostu

Przycisnieci obiecali na 18.12 realizacje
126.jpg

Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka

Ja też mogę czekać.

Ale nie przypominam sobie żebym już płacił - albo coś przegapiłem albo nie wysyłałeś jeszcze proformy?

Jaki filtr??

Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót