Zakup Alfy Romeo GT

Spalanie e miescie nie przekracza 9l hahahaha..
Wlasnoe spokojnym tempem zrobilem 400km na miescie ok 40tys ludzi.. Prawie 15litrow na 100km ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

15 litrów? OMG

stanie w porannym korkach 10-11 lubi wypić (zlitrażowana)

Zarówno w ogłoszeniu jaki i u Sebastiana jest 1.8 TS. Te 9l z ogłoszenia to może dane z komputera. W cyklu miejskim TSy nie są oszczędne. Jedynie trasie przy niewysokich prędkościach da się osiągnąć przyzwoite spalanie.

otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-gt-ID6ycNGR.html

Miałbym prośbę, czy ktoś mieszka w miarę blisko, żeby rzucić okiem na tą alfę. Szczególnie chodzi mi o busso, czy nie widać jakichś wycieków, czy równo pracuje itd. Ja niestety przebywam teraz za granicą i dopiero ojciec z bratem dadzą radę jechać jakoś w tygodniu ją obejrzeć i wziąć na serwis. Brat ma gt, to co nieco może dopatrzec ale z tą V6 są całkiem zieloni..

Tą drugą to już odrzuciłem na wstępie, z samego tego, że jeśli jest sprowadzona ze Szwajcarii, to handlarz musiał ją kupić za bardzo małe pieniądze. Musiał zapłacić prawie 20% akcyzy, plus koszt transportu do Polski, plus własny zysk. Za granicą kosztowała prawdopodobnie do 14tys zł. I nasuwa się pytanie, co z nią było nie tak. Ceny sprawnych samochodów za granicą wynoszą nawet więcej, niż na rynku polskim. Więc od początku coś tu nie gra. Zresztą już chwile stoi na allegro, widziałem ją już jakiś miesiąc temu czy nawet więcej

Witam, mam pytanie do fachowców bo chyba nigdzie indziej lepiej nie trafię proszę o opinię nt:
olx.pl/oferta/alfa-romeo-gt-CID5-IDcSyzh.html#8f0696a070
olx.pl/oferta/alfa-romeo-gt-1-9-jtd-150km-oplacona-skora-bose-CID5-IDeXsIT.html#8f0696a070
szukam już długo i nic ciekawego nie mogę znaleźć max chce wydać 25 kPLN

viper... miało być " chorwacka " :)

- - - Updated - - -

Sajmon.. masz do wydania 25 k a wklejasz nam linki za 12k ;) ?

viper... miało być " chorwacka " :)

- - - Updated - - -

Sajmon.. masz do wydania 25 k a wklejasz nam linki za 12k ;) ?

Mam taki budżet tylko nic nie mogę droższego znaleźć co spełnia moje oczekiwania ma być jtd i jasne skóry a jak się trafi xenon to będzie super są jts ale te nie są polecane a V6 mnie zje dziennie robię minimum 60 km

Mam taki budżet tylko nic nie mogę droższego znaleźć co spełnia moje oczekiwania ma być jtd i jasne skóry a jak się trafi xenon to będzie super są jts ale te nie są polecane a V6 mnie zje dziennie robię minimum 60 km

Ja na Twoim miejscu zawęziłbym poszukiwania do samego jtd. Z tymi jasnymi skórami to dodatkowa opcja. Jak znajdziesz dobrą gt do 20tys z czarnymi skórami, to te możesz sprzedać i nawet dołożyć coś do jasnych i dalej mieścisz się w wyznaczonym budżecie ;)

Amortyzatory
Powrót