• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Zakup Alfy Giulia problem z navi

Wodzik

Nowy
Auto
Alfa 147
Witam
jutro zamierzam kupić Alfe Giulie 2.0 200km niestety nie mogę dodać linku ani zdjecia do posta, ponieważ mam napisanych za mało postów , auto ma popękaną szybkę wyświetlacza nawigacji czy w tych modelach to normalne? wygląda jakby była źle spasowana i z czasem zaczęła pękać, co o tym myślicie ? dzięki za info

Załączniki

• bez nazwy.jpg
    bez nazwy.jpg
    34.1 KB · Wyświetleń: 18
Tak jest to znany problem z wyświetlaczami. Osobiście wymieniałem na 8,8 cali ale ten stary 6,5 cala zdążył złapać takiego pajączka.
Ten na zdjęciu jest jednak już ekstremalne popękany...

Tyle ile sprzedawca na Alle zawoła :D Założę się, że teraz poniżej 1000 nie kupisz - i uważaj na stan używki, bo jest bardzo trudno znaleźć dobry. Parę lat temu używki były znacznie tańsze, ale koledzy z tego forum opracowali doskonały tutorial do wymiany (i sprawdzili, że duży 8,8 jest PnP kompatybilny z mniejszym) - i teraz każda używka w przyzwoitym stanie znika migiem ;) Jedyny problem to to, że niektórzy piszą, że po wymianie wyświetlacz też łapie pajączka (mój co prawda ciągle jest w doskonałym stanie, ale kto wie jak będzie za kolejny rok)...
Poszperaj po zasobach forum w tym temacie, warto.

Amortyzatory
Powrót