dareme89
Nowy
v6 i diesle 20v maja brembo. 2.0ts i diesel 10v nie ma.Na 100% we wszystkich V6 niezależnie od rocznika. Z tego co wiem, to dawali też do JTD w wersjach 175 i 185KM (czyli tylko po lifcie), ale to niech potwierdzą dieslowcy.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
v6 i diesle 20v maja brembo. 2.0ts i diesel 10v nie ma.Na 100% we wszystkich V6 niezależnie od rocznika. Z tego co wiem, to dawali też do JTD w wersjach 175 i 185KM (czyli tylko po lifcie), ale to niech potwierdzą dieslowcy.
potwierdzam, miałem tak w poprzedniej.Co do czujnikow parkowania w przedlifcie to na 100% byly w opcji. Chodzi o tyl. Byly to cale dwa czujniki po obu stronach tablicy rejestracyjnej i brzeczyk umieszczony kolo lampki prawego tylnego pasazera.
Kolega jarek się trochę zagalopował. Ma tylko rację z działaniem.
no chyba raczej nie, jakoś ja miałem w 3.0 z 2000 roku regulacje lędźwi i pamięc i to w welurowych fotelach a szwagier w 3.0 z 99 tez ma pamięć (lędźwi nie sprawdzałem)Chyba nie było tego w opcji bo instrukcja cf2 nic nie wspomina o czujnikach. Tak samo pamięć foteli, regulacji lędźwi to dodatki od cf3
nie kumam, góra-dół ale ten pozimy co służy do przesuwania czy ten pionowy od oparcia?
A suwak chociaż Ci się rusza góra/dół?Tak czy inaczej ja powinienem to mieć jak mam FL i fotele w full opcji
Tym czasem borym lasem odsyłam do instrukcji gdzie te opcje pojawiły się dopiero w cf3 i tyle.