Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Dopisz że auto przez 6 lat zrobiło 3tys km, więc olej miał być wymieniany co roku ? A rozrząd dokładnie był wymieniany 10 lat temu czyli ile na rozrzadzie mogło być zrobione ? A co do upalania auta na zimnym silniku to bardzo jestem ciekaw czy widziałeś temp. silnika i co rozumiesz przez upalanie ?
Czemu nic nie napisales o wyciekach. Wiesz ile jest roboty zeby usunac wszystkie wycieki? Olej bie musisz wymiebiac co roku jak zrobiles 3tys km przez tyle lat ale pasowaloby chociaz co drugi sezon. Rozrzad co max 4 lata. Po prostu noe dbasz i nie dbales o samochody. Obniz cene i moze sprzedaz. I nie klam opisz jaki jest prawdziwy stan auta. Gdybym ja zrobil do cb 400km na marne albo wezwalbym policję albo chcialbym kasę za paliwo. W ostateczności poturbowalbym ci buzke.
Po pierwsze jak się chce kupić auto to się dzwoni albo pisze i się rozmawia na temat danego samochodu czego kupujący który przyjechał 400km pociągiem nie zrobił , chyba to trochę dziwne.Żeby zadzwonił to by się wszystkiego dowiedział czego by chciał , generalnie nawet jak przyjechał to niewiele się odzywał.Generalnie to nie mam ciśnienia na sprzedaż , jak się sprzeda to będzie spoko jak się nie sprzeda to też spoko. Powtarzam to kolejny raz że nie mam nic do ukrycia i nie zależy mi na wyciskaniu komuś miny. Więc komentarze o turbowaniu buźki są moim zdaniem nie na miejscu. A tak na marginesie to co najwyżej możesz sobie małego w gaciach poturbować.
Dosc rzadka kombinacja kolorystyczna i alfa wygląda na zadbana:
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/alfa-romeo-spider-im-sehr-seltenen-original-weiss-mit-102tkm/1087086501-216-797