ostr
Nowy
- Auto
- '97 GTV 3.0 V6 24V, '72 125p, '03 Vespa PX125
W tej się zakochałem: https://www.olx.pl/oferta/alfa-romeo-gtv-edizione-sportiva-CID5-IDqmOop.html#5dfa98fff1 :man_in_love:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wielkie dziękuję. Ewentualne obejrzenie rzeczywiście konieczne... Jednak GTV / Spider bardziej kusi... Wydaje mi się, że ze 156 może być rzeczywiście więcej ryzyk i pracy związanej z blacharką.
Szukam czegoś wyłącznie na weekendy, święta i mobilne urlopy. Praktycznych aut na co dzień mam już dosyć.
Panie Tytusie, załóż Pan Facebooka, bo wiele Cię omiijaPocząwszy od informacji jak wyżej, a skończywszy na regularnych spotach Gtv w W-wie
![]()
Blacha lepsza w Gtv- bez porównania. Silnik będzie za to w lepszej kondycji w 156.
Panie Adamie, a na co mnie ten fejsbug jak Pan Toddlockwood taką wspaniałą robotę wykonuje?Jak znajdę chwilę żeby na spota się wybrać to też dam radę bez fb- zapytam się Ciebie ;P Puki co moja fura wisi uwięziona na podnośniku i się kompletuje, więc obecnie jestem fanem solarisa- spoty mam codziennie! ;P
Blacha lepsza w Gtv- bez porównania. Silnik będzie za to w lepszej kondycji w 156...
Tak czy siak w wiekowych już autach może być różnie bardzo
Chłopie po coś to pisał, zaraz Cię tu zjedzą ludzie za taką herezję, jeszcze tylko brakuje abyś się pochwalił na przedsionku alfisty.I co? I kupiłem Mercedesa w124 91 rocznik, z 6 cylindrową benzyną, 220 km
I co? I kupiłem Mercedesa w124 91 rocznik, z 6 cylindrową benzyną, 220 km.... Z przebiegiem 170k, w stanie na prawdę bardzo ładnym.
Alfa || Maserati -> mercedes