J
jersey
Guest
Ostrożność przy kupowaniu gtv Tb czy też 3,0 jest wskazana i równiez w twoim przypodku zrozumiała..![]()
Ha ha. Alfy nie odwzajemniają mojej miłości, co zrobić
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Ostrożność przy kupowaniu gtv Tb czy też 3,0 jest wskazana i równiez w twoim przypodku zrozumiała..![]()
Ha ha. Alfy nie odwzajemniają mojej miłości, co zrobić![]()
to specyficzne auta nie dla każdego i raczej kupuje się je świadomie..) może prócz mnie bo ja zazwyczaj na nosa spontanicznie w taki szalony sposób kupiłem moją gtv i nie żałuję wyboru do dziś....![]()
No właśnie. Nie mam o czym pisać to nie piszę. Ale na forum przy sprzedaży się nie powołuje. Mając taki staż, to byłoby świństwo.
Jechałeś kiedyś gtv 3,0 ? mówię tu o jeździe gdzie wskazówka obrotomierza nie stoi w pozycji 3 tys ..![]()
Ehe, lobby Busso zaczyna ponownie atakować... Tylko żeby wam podsterowność nie wyrzuciła spod maski tego słynnego Busso na zewnątrz ostrzejszego zakrętu![]()
Mam około 4-5 tys na auto...
Koszty utrzymania jak to w Alfie. Są miesiące spokoju, są również takie gdzie np. 2-3 miesiące pod rząd musisz wydać 3x min.1000zł, żeby wszystko było w bardzo dobrym stanie. Piszę z doświadczenia.ps
co rozumiesz poprzez miesięczne utrzymanie? paliwo, olej, co jeszcze? / 200- 300zł starczy? (BEZ PALIWA , kierując weekendowo )