Pobaw się w detektywa i udowodnij swoje podejrzenia.
Jak nie dasz rady sam to mogę Ci podesłać linki np do moich aut przedstawionych na tym forum
Nic nikomu udowadniać nie muszę ale jak to mówią uderz w stół, a nożyce się odezwą
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pobaw się w detektywa i udowodnij swoje podejrzenia.
Jak nie dasz rady sam to mogę Ci podesłać linki np do moich aut przedstawionych na tym forum
hcem takiem!
Ciebie rozbawilo mnie przeraża jakim jesteś ignorantem. Dobranoc wypisuje się z postuJa mam w dupie co ktoś sobie założy na zacisk taką nakładke czy jebnie sobie zajebisty czerwony jednotłoczek,rozbawiło mnie Wasze gdybanie o potencjalnych zdarzeniach które mogą się pojawić po założeniu tego czegos.
Idąc krok dalej napiszcie co może się stać po założeniu czegos takiego na wentyle,ja się boje o tym myslec.
http://allegro.pl/nakretki-na-wentyle-alfa-romeo-chromowane-okazja-i6162966351.html

Jeden podstawowy problemJa mam w dupie co ktoś sobie założy na zacisk taką nakładke czy jebnie sobie zajebisty czerwony jednotłoczek,rozbawiło mnie Wasze gdybanie o potencjalnych zdarzeniach które mogą się pojawić po założeniu tego czegos.
Idąc krok dalej napiszcie co może się stać po założeniu czegos takiego na wentyle,ja się boje o tym myslec.