[159] Zaciski

Pobaw się w detektywa i udowodnij swoje podejrzenia.
Jak nie dasz rady sam to mogę Ci podesłać linki np do moich aut przedstawionych na tym forum

Nic nikomu udowadniać nie muszę ale jak to mówią uderz w stół, a nożyce się odezwą ;) Kontynuujcie sobie ja poczytam bo strasznie lubię takie tematy, poprawiają mi humor :D

Co do humoru tego tematu jestem z Toba zgodny?????? Ale jesli chodzi o czytanie miedzy wierszami to jesteście slabi??????

- - - Updated - - -

Co do humoru tego tematu jestem z Toba zgodny

a nie znalazłeś gdzie tam nakładek na tarcze tak żeby udawały nawiercane wentylowane montowane na piankę montażową? I nakładki na klocki by udawały, że jeszcze są? :D:D
Panowie moim zdaniem ten temat to zwykły spam.

hehe tak mi się skojarzyło :D
comment_KxAdH0xoe7WMz86RWqdYgNHnW1pES2GR,w400.jpg

I tutaj pasowałoby jeszcze taką nakładkę dołożyć. Wtedy to ma sens :D

dowej pińcet i ci zawieza pod chałupa

Bocian zdemontuje swoje i sprzeda tanio, z dowozem :P

Aż strach się spytać czy misiu7911 nie ma też takich

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

A dlaczego strach?zapytaj,poszperaj a się dowiesz,ale pewnie już niema bo się stopily i zmniejszyły skuteczność hamowania i wyebał w drzewo.

- - - Updated - - -

Przedstawie Ci kilka takich kołpaczków z nakładkami na hamulce,moze wtedy co niektórzy zrozumieją moją ironie w moich postach.
Jakby co dam namiar na producentów takowych nakładek.
Coś jeszcze olo?

Załączniki

• WP_20160502_16_44_29_Pro.jpg
    WP_20160502_16_44_29_Pro.jpg
    75.6 KB · Wyświetleń: 17
  • WP_000589.jpg
    WP_000589.jpg
    168.6 KB · Wyświetleń: 17
  • WP_002325.jpg
    WP_002325.jpg
    152.1 KB · Wyświetleń: 16
  • WP_003271.jpg
    WP_003271.jpg
    142.2 KB · Wyświetleń: 30
  • WP_003578.jpg
    WP_003578.jpg
    120.6 KB · Wyświetleń: 15
  • WP_003774.jpg
    WP_003774.jpg
    86.6 KB · Wyświetleń: 16
  • WP_003805.jpg
    WP_003805.jpg
    82.2 KB · Wyświetleń: 110
  • WP_001766.jpg
    WP_001766.jpg
    90.3 KB · Wyświetleń: 106
  • WP_002719.jpg
    WP_002719.jpg
    109.7 KB · Wyświetleń: 17
  • WP_003831.jpg
    WP_003831.jpg
    89.8 KB · Wyświetleń: 16
Misiu nie spinaj się tak bo widzę że masz spore odciski już. Wiesz być może dolalem oliwy i może nawet już niepotrzebnie, ale zgodzisz się chyba że mną że taka nakładka na zacisk leży bliżej tego kołpaka niż naniesiony świeży lakier na zacisk a przy okazji jeszcze wyczyszczony. Pewne wątpliwości co do bezpieczeństwa i problemów przy ewentualnym odszkodowaniu zostały już podane. Idąc dalej czy był już taki wypadek czy odszkowanie pewnie może i nie. Analogicznie tak samo można powiedzieć o kasku z allegro za 50 zł który tłuczy się szybciej niż jajko ale czy warto sprawdzać czy będziesz ta pierwszą osobą. Czy uważasz że ktoś kto nawet nie umiejętnie przyklei i wyniknie z tego problem będzie się chwalił tym na forum? Ta nakładka nie jest nawet dedykowana więc rzeźba pełną gębą. Dziwi mnie też że ty jako sprzedawca felg po części stoisz murem

Ja mam w dupie co ktoś sobie założy na zacisk taką nakładke czy jebnie sobie zajebisty czerwony jednotłoczek,rozbawiło mnie Wasze gdybanie o potencjalnych zdarzeniach które mogą się pojawić po założeniu tego czegos.
Idąc krok dalej napiszcie co może się stać po założeniu czegos takiego na wentyle,ja się boje o tym myslec.

http://allegro.pl/nakretki-na-wentyle-alfa-romeo-chromowane-okazja-i6162966351.html

Ja mam w dupie co ktoś sobie założy na zacisk taką nakładke czy jebnie sobie zajebisty czerwony jednotłoczek,rozbawiło mnie Wasze gdybanie o potencjalnych zdarzeniach które mogą się pojawić po założeniu tego czegos.
Idąc krok dalej napiszcie co może się stać po założeniu czegos takiego na wentyle,ja się boje o tym myslec.

http://allegro.pl/nakretki-na-wentyle-alfa-romeo-chromowane-okazja-i6162966351.html
Ciebie rozbawilo mnie przeraża jakim jesteś ignorantem. Dobranoc wypisuje się z postu

Kolego, taka nakładka to porażka - ze względów bezpieczeństwa. Nikt nie mówi, że czerwone zaciski są niefajne, to zależy od gustu, ale jak robić to porządnie. W tej cenie możesz kupić zestaw do malowania zacisków i jeszcze naklejki do odbicia dowolnego napisu. Zapewniam Cię że efekt nie będzie gorszy, a na pewno będzie bezpieczniej :)

Poniżej efekt u mnie - pierwsze zdjęcie od razu po robocie, jeszcze na nie umytych felgach. Roboty na pół dnia (z tyłu z wyjęciem zacisków, z przodu na podpiętych pod przewody ale odkręconych od zwrotnicy)

WP_20160423_006.jpgWP_20160424_001.jpg

Ostatnia edycja:
Dajcie już spokój, konkluzja po dyskusji jest jedna, żadnych takich udziwnień hehehe Także polecam lakierowanie, praca żadna, koszt w zależności od koloru równie niewielki a efekt na prawdę zadowalając. Swoje także odnawiałem i wygląda to fajnie:)

Jeden podstawowy problem :) metalowe nakrętki na wentyle lubią zaśniedzieć i bez klucza nie odkręcisz :) :p

Amortyzatory
Powrót