Wyświetlacz

bajgrwiicz

Nowy
Auto
alfa romeo giulia
cześć, w mojej giuli wystąpił problem: po zapaleniu auta na wysiwetlaczu pojawia się logo, po chwili gaśnie i tak się zapala i gaśnie co jakiś czas a sam wyświetlacz nie działa. kamera cofania jest normalnie widoczna, ale radio i reszta umarła. czy miał ktoś kiedyś taki problem i wie jak go rozwiązać?

cześć, w mojej giuli wystąpił problem: po zapaleniu auta na wysiwetlaczu pojawia się logo, po chwili gaśnie i tak się zapala i gaśnie co jakiś czas a sam wyświetlacz nie działa. kamera cofania jest normalnie widoczna, ale radio i reszta umarła. czy miał ktoś kiedyś taki problem i wie jak go rozwiązać?

Tak podlozyc drugie radio.

Na poczatek czy aku w miarę naladowany? Ktory rok auto, ktorej generacji radio? Jest jakis box do aa/acp dolozony w wiazke przed radiem? Odpinales aku na probe?

aku naładowane l, auto z 2019, wiązka oryginalna. generacja radia nie wiem która ale ekran 6,5'

2generacja z w miare nowym lub prawie najnowszym firmwarem- zalezy ktory dokladnie mc produkcji. Te rqdia raczej nie padaly. Miales android auto/carplay ori fabryczny czy jakis box przed radiem dokladany?

No to moze byc firmware mv081 jesli aito nie bylo altualizowane juz niezły ale jesli niie a sie uda to upgrade na mv090 najpierw zapodaj (google alfaowner infotainment update ,post 1). Jesli nie tysiące dalsza diagnoza acw razie czego zapraszam bpo radio nowe w dobrej cenie fo mnie

czyli to może być wina starego oprogramowania, dobrze rozumiem?

zawsze jest cien szansy. Pytanie czy przy tej usterce po pierwsze sprawdzisz jakii masz firmware a po drugie czy uda sie wgrac update.

Amortyzatory
Powrót