- Auto
- 166 3.0V6, gtv 2,0TS, Brera V6, Stelvio 2.0 Q4
Ale mi nie chodzi o wysokość Twojej nowej fury
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeżeli mówisz o suchej nawierzchni to stopień zużycia opon nie ma nic do rzeczy. No chyba że już wcale bieżnika nie maMnie strasznie buja na koleinach opony 225 ale sądzie że przyczyną jest zużycie tych opon w październiku kupuje nowki
Mam nadzieję że wówczas będzie można utrzymać bellę
Może być deskaJa muszę poziomicę znaleźć, gdzieś mi wcięło obie po przeprowadzce
W zasadzie tylko.Na wysokość auta mają wpływ głównie sprężyny
Tak. Nie zahaczaćA w ogóle to ja jak jeżdżę to rozwalam ciągle te siatki elastyczne na wydechu, wymieniam je w zasadzie co roku. Macie na to jakiś patent?
Tak. Nie zahaczać nie wiem jak Ty to robisz. Ja nigdy w życiu żadną nie zahaczyłem. Radzę Ci wyrobić sobie dobry nawyk. Nierówności na "-" (dołki) bierzesz między koła a nierówności na "+" (czyli górki, wydmy itp) zawsze najeżdżasz.
No chyba że sprężyny -30 obniżają o -60
To dobrze że nie liczy się każdej z osobna bo -30 x 4..... heheheheZ przodu -30 i z tyłu -30, razem -60, logyszneeee?