W
walgreen
Guest
Ile obecnie trzeba czekać na auto zamówione z Włoch?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Panowie, dzisiaj zauważyłem taką reklamę Alfa w abonamencie. Trochę ten limit kilometrów mały, 10 tys rocznie?
Mnie najem kończy się w maju 2021. Póki co cisza
Ja dostałem w grudniu ofertę na odkup lub przedłużenie na Giulię Veloce 2018 2.0 280KM, przebieg 35k:
- odkup 125k brutto
Ja dostałem w grudniu ofertę na odkup lub przedłużenie na Giulię Veloce 2018 2.0 280KM, przebieg 35k:
- odkup 125k brutto
- przedłużenie 300PLN netto plus do raty vs to co miałem do tej pory- Leaseplan argumentuje że wcześniejsze raty były promocyjne ze względu na dofinansowania z FCA bank które było oferowane dealerom w 2018 roku i najwyraźniej teraz ta promocja się skończyła
A pamiętasz może jaka była wartość zakupu na fakturze? Od tej kwoty liczy się % możliwego odpisu kosztów. Ciekaw jestem o ile spadła wartość samochodu przez 2 lata
235k brutto (190netto) było w papierach, ale za ile tak naprawdę oni to kupili przy zakupach grupowych i bonusem od FCA to Ci nikt nie powiePrzez 2 lata nadpłaciłem im raptem 60k brutto to wg ich cen powinni odsprzedać dużo drożej.
- odkup 125k brutto