• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Wymieniać tuleje czy całe wahacze?

• Autor wątku Autor wątku kfz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Nie baw się w wymianę tulei najczęściej lecą sworznie, wymień całe wahacze i to na dobrą firmę ( TRW), mi Vemy wytrzymały rok ( ok 8000km) i już mam wybite sworznie w wahaczach, teraz wymieniam na TRW. Vema jest dobra na tył , ale do przodu moim zdaniem się nie nadaje.

Nie baw się w wymianę tulei najczęściej lecą sworznie, wymień całe wahacze i to na dobrą firmę ( TRW), mi Vemy wytrzymały rok ( ok 8000km) i już mam wybite sworznie w wahaczach, teraz wymieniam na TRW. Vema jest dobra na tył , ale do przodu moim zdaniem się nie nadaje.
Dokładnie, niestety Vema się pogorszyła. Wiele lat montowałem Vemy i się z nich wyleczyłem. Wytrzymywały max 10kk km. Jak kolega nie baw się w tuleje tylko kup porządne wahacze TRW. Tylko uważaj na podróbki, bo tez TRW bywa podrabiane. Kup w sprawdzonych sklepach np: autosklep24. Ja bym Vemy już nigdzie nie montował nawet na tył...

- - - Updated - - -

Z tym się nie zgodzę. Vemy poprzeczne na tyle rozleciały mi się po ~5 tysiącach kilometrów.
Szkoda kasy na to, szkoda kasy na robociznę i czasu, żeby odwiedzać co chwile mechanika. Tę kasę zainwestujesz raz a porządnie i będziesz miał spokój na dłuugie km

Skoro nie vema to co na tył lądować ?

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót