jaboleq
Nowy
Postojowa żarówka jest włożona do takie motylka - trzeba go lekko ruszać na boki i ciągnąć aby wyjąć (za ten plastik długi). Powiem szczerze, że może to przysporzyć kłopotów ... sam muszę kolegom wymieniać bo też mają lewe ręce 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tu mnie zaskoczyłeś. Myślałem, że to standardowe mocowanie postojówki.1 nie kazdy ma motylka/narzędzie A w lampie
Nieuszkodzona każda ma.Tu mnie zaskoczyłeś. Myślałem, że to standardowe mocowanie postojówki.
Swoją drogą wymiana postojówek jest cholernie irytująca, gorzej już tylko wymienić przeciwmgłowe.
chcesz zobaczyć nowy ksenon z ASO?![]()

Brawo Ty!Wymieniłem postojówkę.
Zdaje się, że kilka rzeczy trzeba zdemontować, ale na pewno da się wymienić tą postojówkę bez zdejmowania zderzaka i lampy.Mam pytanko, udało się komuś wymienić postojówkę w GT z ksenonami bez ściągania zderzaka i wyciągania lampy? U mnie padła z prawej strony, robiłem podejście do tego ale nie ma siły żeby się tam zmieścić z ręką.