Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tak. Trochę wyciągasz zabezpieczenie wężyka (spinkę drutową) zdejmujesz kapturek, cofasz wężyk i wtedy wylewa się płyn z odpowietrznika. Procedura odpowietrzania układu identyczna jak w przypadku zakręcanego odpowietrznika.Witam,
Mam pytanie odnosnie odpowietrzania po wymianie wysprzeglika.
W moim modelu nie ma srubki do odpowietrzania, jest za to taki gumowy kapturek.
Czy ktoś sie z tym spotkał? Jak odpowietrzyć ten układ.
pozdrawiam
Marcin
Siema!
Żeby nie zakładać nowego tematu, napisze tutaj. A więc konkretnie nie wiem co się dzieje z moim sprzęgłem. Ogólnie ciężko chodzi ale tak było od początku. Ale od jakiegoś czasu mam takie objawy jakby podczas wciskania sprzęgła coś przeskakiwało w środku. Nie wiem jak to do końca określić ale mam takie wrażenie ocierającego się o coś gumowego elementu. Lub może jakby w jakiejś pompce brakowało płynu i też jest taki odgłos zasysania. Tak to mogę określićDzieję się to tylko po dłuższej jeździe po mieście jak muszę często zmieniać biegi lub na trasie np. ostatnio byłem w górach a tam wiadomo serpentyny i operowanie zazwyczaj tylko 3 i 4-tym biegiem (dość częste zmiany) i też się pojawiło to zjawisko. Jak uda mi się nagrać jakiś krótki filmik i będzie coś na nim słychać to wrzucę.
Jak myślicie to może być wysprzęglik czy może układ zapowietrzony? Info. o kończącym się sprzęgle nie mile widziana
Pzdr.
Poszło pwnikt nie pomoże znalałem juz numer katalogowy tej opaski zabezpeiczajacej 11068476 jest w cenie 6 zl. Chce ja kupic bo nie wiem jak ja sciagnac?