Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
...." na pewno drożej, bo z tego co kojarzę Carserwis to ASO Fiata. Generalnie ciśnie mnie czas i tym razem przeboleję tych kilka stów, przynajmniej będę pewny roboty przed wyjazdem. Swoją drogą, to mam nadzieję, że do roboty będzie tylko ten rozrząd i pompa, bo autko mimo swoich ponad 7 lat ma tylko 72 000 km przebiegu"
Przebieg mały, ale możesz być pewien, że jak oddasz do Carservisu, to auto Ci bardzo dokładnie sprawdzą, bo jak "coś" czego nie życzę znają dodatkowo do "naprawy" to na pewno zadzwonią do ciebie z pytaniem "czy to też robimy". Im też zależy na kliencie. "klient = kasa". Pozdrawiam![]()
Witam , wymieniłem dzisiaj rozrząd i miałem ciekawy przypadek 70tyś przejechane od ostatniej wymiany a pasek wyglądał jakby nie wiadomo ile było śmigane (poszarpany z jednej strony).Także miałem sporo szczęścia bo nie wiem ile by jeszcze wytrzymał. Przyczyna : napinacz uległ zniszczeniu,przestawieniu i nie był symetryczny do rolek przez co pasek z nich zjezdzal i się scierał![]()
Dziękuję Kolegom za odpowiedzi i podpowiedzi. Skorzystam.Nowa jestem i jeszcze nie ogarniam do końca forum, ale powoli zaczynam dawać radę. Jeszcze raz dzięki za pomoc. Pozdrawiam.