Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
podalem pare przykladow dlaczego mam bardzo ograniczone zaaufabie do ASO, a bylo tego wiecej w przeszlosci. przepytam ASO w BB, bede u nich za jakis czas na kampanii 8242 i wymianie oleju, zapytam tez czemu nie robili kalibracji po zdjeciu zderzaka.
Kilka lat temu (może 5-7) jak miałem Audi to też nie każdy serwis miał odpowiedni sprzęt. Czekało się tygodnie, żeby zrobić kalibrację, bo jeździł po salonach.pierwsza sprawa ciekawe czy w ASO mają taki sprzęt? śmiem wątpić - jak u mnie zrzucali zderzak (auto przyszło z Włoch z dziubniętym grillem i był wymieniany - nie robili kalibracji).
Witajcie. Mam problem. Chyba pogrzebałem trochę w ustawieniach i przestał mi działać radar w Stelvio. Pomóżcie! Jak go aktywować! Gdyby ktoś był chętny i opisał mi całą procedurę, to z góry dziękuję. Gdy odebrałem auto to ostrzegał mnie, gdy zbliżałem się do poprzedzającego auta (sygnalizacja i napis na wyświetlaczu) i hamował. No i kurna pogrzebałem pewnie i teraz nie działa!
Tak, wg schematów pokrywają się w obu wtyczkach D212 A i B