Lopezius
Nowy
Przecież malucha ma jako zabawkę (tak napisał) 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
maluszek to moja "zabawka" na samotne popoludniatomkap napisał:AlfaFAN czemu jezdzisz maluszkiem. Za 1000zł można kupić samarę albo faworitkę z gazem. Jazda wyjdzie taniej a komfort bez porównania lepszy.Części i awaryjnośc to jak w przypadku maluszka- groszowe sprawy.
PS.Wiem co piszę bo mam w rodzinie te autka.
tomkap napisał:AlfaFAN czemu jezdzisz maluszkiem. Za 1000zł można kupić samarę albo faworitkę z gazem. Jazda wyjdzie taniej a komfort bez porównania lepszy.Części i awaryjnośc to jak w przypadku maluszka- groszowe sprawy.
jeszcze jeden, pozniej jeszcze pietnascie i jest Alfa 156 :mrgreen:fiergloo napisał:do 1000 wolał bym dorzycić następny i tak jeszcze jeden 1000 i
te chocby spadl snieg, to 2-3 dni mozna pojezdzic na letnichrodik napisał:Od dzisiaj już letnie Pomomio tego że zapowiadają opady sniegu (ale tylko2-3 dniowe) ;p
masz ci los dzisiaj w nocy walnelo prawie 20 cm