Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
tomkap napisał:U mnie zimy było może 2 tygodnie a szosy cały czas czarne.
Lopezius napisał:oczywiście od razu test trzeba było zrobić i teraz to się miodzio jeździ, nie powiem ile jechałem w czasie testu ale pobiłem swój dotychczasowy rekord :twisted: (Alfunia szła jak złoto). NIe ma to jak dobre letnie gumki.
A tak swoją drogą, to jak widzę jakie niektórzy u mnie na parkingu mają zimówki założone to pewny jestem że nawet jak zima na chwilę wróci to szybciej oni puszczą bączka niż ja![]()
cysio napisał:Ja mam letnie od 28-02 i już 3 razy miał być śnieg. Dobrze zrobiłem.
Lopezius napisał:oczywiście od razu test trzeba było zrobić i teraz to się miodzio jeździ, nie powiem ile jechałem w czasie testu ale pobiłem swój dotychczasowy rekord :twisted: (Alfunia szła jak złoto). NIe ma to jak dobre letnie gumki.
A tak swoją drogą, to jak widzę jakie niektórzy u mnie na parkingu mają zimówki założone to pewny jestem że nawet jak zima na chwilę wróci to szybciej oni puszczą bączka niż ja![]()
Dokładnie! A gdzie to, może koło Auchana, tam jest gdzie pocisnąć... Ja też nie powiem ile ale dwie 2 były.![]()