Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ile już bez sitka zrobiłeś kkm i jaki stosujesz interwał wymiany oleju?A samo sitko tak potrzebne jak umarłemu kadzidło
Przy każdej wymianie w MA powinno się podpinać pod kompaPrzepraszam za mniej lub bardziej oczywiste pytanie, ale czy musze też podpinać kompa i kalibrować po wymianie oleju?
bo nie masz nie wykonywać kalibracji (w starszych MA korekta dyspersji nie jest obsługiwana przez sterownik) tylko funkcje "wymiana oleju" i można to zrobić zarówno w MES jak i AlfaOBD . Jak ASO nie wie to ja bym aso zmienił , jak u mnie wymieniali olej to się diagnosta pytał czy wykonać funkcję "wymiana oleju" czy sobie sam zrobię-więc zrobiłem telefonem w alfaobd zaraz po wyjeździe z asoTylko pytanie jak to zrobić, bo MES u mnie tego zrobić nie chce, a ASO, chociaż wymienia olej, nie wie o co chodzi... (Twierdzi, że nie ma kalibracji, a podpinają tylko na przeglądzie, żeby wyzerować licznik "km od przeglądu").