MiLykie
Nowy
To czy jest 0w30 czy 5w40 większego znaczenia tutaj nie ma, ten olej to syf, który robi spustoszenie w silniku.
Ma znaczenie. Selenia (Digitek PE) 0W30 i Selenia (Star) 5W40 to zupełnie różne oleje, na innych bazach z innymi dodatkami.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To czy jest 0w30 czy 5w40 większego znaczenia tutaj nie ma, ten olej to syf, który robi spustoszenie w silniku.
Digitek jest o niebo lepszy od star pe ale w jego cenia da sie kupic o niebo lepsze oleje od niego [emoji4]Ma znaczenie. Selenia (Digitek PE) 0W30 i Selenia (Star) 5W40 to zupełnie różne oleje, na innych bazach z innymi dodatkami.
większość którzy śledzą ten wątek o tym dobrze wie od lat - były analizy i opinie ludzi którzy się znają na olejach. niestety co chwilę ktoś nowy w tym wątku wpada i wygłasza swoje teorie typu taki leją w ASO i swoje kosztuje to na pewno jest super.Digitek jest o niebo lepszy od star pe ale w jego cenia da sie kupic o niebo lepsze oleje od niego [emoji4]
Wysłane z mojego SM-J320F przy użyciu Tapatalka
No niestety tak jest. Szkoda ze ludzie nie czytaja tego co jest juz napisane. Wpada na grupe na fejsie zada 5 x w danym tygodniu to samo pytanie... to jest tak nuzace ze juz sie nawet odpisywac nie chce w kolko tego samego.większość którzy śledzą ten wątek o tym dobrze wie od lat - były analizy i opinie ludzi którzy się znają na olejach. niestety co chwilę ktoś nowy w tym wątku wpada i wygłasza swoje teorie typu taki leją w ASO i swoje kosztuje to na pewno jest super.
Jeździ ktoś na miller's ie? 1.4 ma
Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
A jaka cena millersa 5w40 a jaka prnrite 0w30?? Millers spel ia norme fiata?Sporo mam zalanych, które serwisuję, ale 5w40.
Jeśli chodzi o 0w30, to lepiej wychodzi Penrite Enviro+, który również spełnia normę FIATa.
Dzisiaj przyszła do nie paleta Millersa, ale 0w30 nie zamawiałem ze względu na cenę![]()
Tak miles podaje że ma normę fiataA jaka cena millersa 5w40 a jaka prnrite 0w30?? Millers spel ia norme fiata?
A jaka cena millersa 5w40 a jaka prnrite 0w30?? Millers spel ia norme fiata?
Pablo strona ci w pelni nie skaluje do urzadzen mobilnych [emoji6]![]()
Silnik nie został uruchomiony, ale stoi w garażu bez kanału. Spuszczenie będzie kłopotliwe. Czy uruchomienie i dojazd do warsztatu nie zabije silnika. W moim przypadku to 1.4 M-Air 170km.?Jesli silnik nie został uruchomiony, to spuścić olej, zalać nowy. Jesli silnik był uruchamiany, to dla pewności lepiej powtórzyć wymianę oleju.