Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Ale coś się dzieje? Też wymieniłem akumulator ponad pół roku temu raz sprawdziłem jaki jest stan i przestałem się tym przejmować. Jedyny zauważalny efekt, to brak, co jakiś czas, SS i tyle. Przestań się przejmować. Jeżdżę prawie codziennie, ale najczęściej robię ok 20 km.2 tyg temu naładowany do 99%, przez te 2 tyg dwa razy po 25 km zrobione, dziś rano IBS 63 %
Więc chyba znów będę musiał podładować.
Akumulator ma lekko ponad rok
Jeździłem przez 3 lata na oryginalnym z 2017r (auto z USA) i s/s też działał chimerycznie. Klika razy zostawiałem auto na parkingu lotniskowym i zawsze odpalał. Z tym mam podobnie, jak jadę w dłuższą trasę, to s/s się pojawia, później po jeździe wokół komina znika. Na razie nie widzę potrzeby doładowywania aku, może profilaktycznie przed zimą, ale nie wiem czy tąBrak S/S czyli IBS spadł już poniżej 50-55% (nie pamiętam dokładnego progu).
A więc zostawisz samochód na parkingu przy lotnisku i może być niespodzianka...
Koszt niewielki w porównaniu z kłopotami jakie może sprawić oczekiwanie na assistance.Ta, to żyje własnym życiem, trudno przewidzieć kiedy, co i jak.
Niemniej idea powerbanka pod fotelem zła nie jest w dzisiejszych samochodach.
Ten w mm jest najbardziej aktualny, sprawdzam go na zimnym przed odpaleniem. Ten w litrach żyje własnym życiem.Po 24 h ładowania 10A ładowarką
Przy okazji dowiedziałem się że wprowadzono j. Polski, super.
Jak sądzicie zużycie oleju jest miarodajne?
Tak na zimno. Bypass, obd i stan w mm, tak jak się sprawdza z bagnetem na zimno.Jak na zimno?
Przecież w instrukcji jest za ma być rozgrzany, komputer pokaże na zimnym ?
Przyznam się wam że kilka razy próbowałem i nigdy nie udało się sprawdzić poziomu przez kompa.
Może mam jakąś usterkę?