• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[159] Wybór świateł do jazdy dziennej

Status
Ten wątek został zamknięty.
Auto
1. Alfa Romeo 159 3.2 Q4
moim zdaniem druga opcja fajniejsza.pierwsza nie pasuje do 159 moim zdaniem jak widzę na drodze dzienne w halogenach to wiocha.ale to moje zdanie.nigdy bym tak u siebie nie założył :D

Kolego, poszukaj tematów. Było tego na forum dużo. Przecież to Twój wybór.

Wątek z tysiącem rozważań na ten temat to za mało, ze trzeba było nowy zakładać?

Witam wszystkim
Zastanawiam się nad założeniem do mojej Belli świateł dziennych. Tylko nie potrafię się zdecydować. ;) Co lepsze? Mam na oku dwie opcje: Pierwsza: https://allegro.pl/led-dzienne-halogen-alfa-romeo-159-brera-spider-i6087824116.html
i Druga opcja: https://allegro.pl/2w1-swiatla-dzienne-led-i-kierunkowskazy-py21w-50w-i7182455701.html

Co o tym sądzicie??? Jest to coś warte? A może jakieś inne propozycje?

Pozdrawiam

Kolego Chiński halogen za 550 pln to chyba przerost formy nad treścią ja mam założone podobne rozwiązanie do opcji numer dwa i jestem zadowolony ale wybór należy do ciebie.

Kolego Chiński halogen za 550 pln to chyba przerost formy nad treścią ja mam założone podobne rozwiązanie do opcji numer dwa i jestem zadowolony ale wybór należy do ciebie.
Ten chiński halogen za 550 to akurat bardzo dobry i w pełni legalny sprzęt. W porównaniu do równie chińskiego rozwiązania nr 2 :)

Pytanie do osob ktore maja opcję 2w1 w halogenach: czy halogeny przyzwoicie świecą? Na zdjeciach wyglądają jak pozycyjne.

DuoLight świecą dobrze, to porządne diody. Chociaż generalnie ich nie używam, nie ma takiej potrzeby :)

Ten chiński halogen za 550 to akurat bardzo dobry i w pełni legalny sprzęt. W porównaniu do równie chińskiego rozwiązania nr 2 :)
Tak ale cena dwukrotnie wyższa element świetlny nie wymienny ciekawe jak długo to poświeci.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót