• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Wybór sondy

pele21

Nowy
Auto
Alfa 156.jts 166km SW FL
Witam potrzebuję pomocy w doborze sondy lambda alfa 156 sw 2.0 jts 166 km , za katem ,wiem że powinna być 1v i 0,9ohm o ile się nie mylę, wiem też że jest wiele sond na allegro pasujących ale mających grzałki 0,4ohm nie chcę walnąć gafy bo za bardzo się nie znam proszę o jakies gotowe linki bardzo będę wdzięczny

Witam potrzebuję pomocy w doborze sondy lambda alfa 156 sw 2.0 jts 166 km , za katem ,wiem że powinna być 1v i 0,9ohm o ile się nie mylę, wiem też że jest wiele sond na allegro pasujących ale mających grzałki 0,4ohm nie chcę walnąć gafy bo za bardzo się nie znam proszę o jakies gotowe linki bardzo będę wdzięczny
Podaj dane auta rok moc w kw bo liczyc mi sie nie chce

Wysłane z mojego Elegance_5_1_PRO przy użyciu Tapatalka

- - - Updated - - -

nie pomoge nie mam tych danych w elernie (hodzi o nr części) ale mysle ze jak podasz vin w sklepie to ci znajdą odpowiednią ... :-)

Tu masz oryginał za 180 zł
https://www.autosklep24.pl/pl/p/Son...-LANCIA-KAPPA-LYBRA-2,0-20v-OE-46750243/27716

na Allegro zamienniki 110 zł, myślę że warto

Amortyzatory
Powrót