Wspólny wyjazd na zlot w Biłgoraju

Jakaś (ż)aluzja??:P
Dziś po robocie i sonda będzie, tylko nie wiem gdzie ja wymienić:)

do radomia gdy bedziemy miec but w podlodze to nadrobimy doslownie 15min, czyli cale nic. bierzcie CB radia jesli macie, bo mi sie mandaty nie widza:) Krawat jak znam zycie wezmie oprocz tego caly przenosny warsztat takze jakos dojedziemy :D

Ja dzisiaj odpaliłem swoją 155 po bardzo długim postoju, nic nie robię jak dojedzie to dobrze jak nie to drugie dobrze:D

To weźmiem na hol:) Ja niestety CB nie ogarnę więc mogę zamykać stawkę/jechać w środku a na czele ktoś z radyjkiem kto będzie wiedział kiedy zwolnić:D

albo ktos kto ma duzo punktow do wykorzystania :D mi ostatnio 17pkt darowali, wiec sie na przod nie wyrywam bo dwa razy sie taki cud nie zdarza :D

Ja mam niemal przyrośnięte CB do auta i mogę pożyczyć komuś drugi zestawik.
Tak myślę, że lepiej będzie pojechać na Magdalenkę przez Zalesie Górne do Góry kalwarii wbijemy sie bokiem na rondko potem przez Wisełkę na Pilawę i Garwolin a potem na Lublin i prosto na Susiec. Niecałe 300 Km będzie szybciej i mnie korków

Ostatnia edycja:
Ja mam niemal przyrośnięte CB do auta i mogę pożyczyć komuś drugi zestawik.
Tak myślę, że lepiej będzie pojechać na Magdalenkę przez Zalesie Górne do Góry kalwarii wbijemy sie bokiem na rondko potem przez Wisełkę na Pilawę i Garwolin a potem na Lublin i prosto na Susiec. Niecałe 300 Km będzie szybciej i mnie korków
to jakby się dało to chętnie bym pożyczył drugi zestaw :) co do trasy to mi to jest ryba, proponuję głosowanie. Za trasą na Radom jak dla mnie przemawia fakt, że łatwiej będzie jechać grupą. Na Górę Kalwarię tak łatwo nie pojedziemy razem w 5 samochodów. Zresztą przebić się do Zalesia przez Magdalenkę też straszna tragedia będzie. Jednak jak chcemy jechać grupą to trzymajmy się razem :) Dlatego ja głosuję za trasą na Radom:D

nie będziemy wjeżdżać do Piaseczna pojedziemy bokiem a zgubić się nie zgubimy mając CB. W okolicach Radomia będziemy stali i to dość długo i to jeszcze w piątek

nie będziemy wjeżdżać do Piaseczna pojedziemy bokiem a zgubić się nie zgubimy mając CB. W okolicach Radomia będziemy stali i to dość długo i to jeszcze w piątek
ok no to mamy 1:1 Radom:Góra Kalwaria. czekamy na resztę akurat 5 jest.

poza tym na lubelskiej w Rykach, Kurowie i na wjeździe do Lublina też będziemy dłuugo stać i zapewne wyjdzie jeszcze dłużej. wiem bo sam na lubelskich blachach jeżdżę i często pokonuję tę trasę :)

Ostatnia edycja:
Może lepiej było by do Grójca 7 i tam odbić na Górę?? Ja też chętnie przygarnę radyjko od kogoś ewentualnie samą antenkę - radio gwizdnę na weekend ze służbówki:D Navi w razie co będę miał jakbym się zgubił:D

Ja jestem za wariantem Radomskim, a jak nie chcemy jechać przez Radom to zerknąłem na mapę i można jeszcze zrobić taki manewr, że w Białobrzegach uderzymy w lewo na DK48 do Kozienic, a w Kozienicach mamy już DK79 na Zwoleń i dalej na Ożarów. Co o tym myślicie?

Hmmm, droga WBR-WKZ ma sporo zakrętów więc korci:D ale szybciej było by chyba w Grójcu skręcić na Warkę. Od B-gów na Kozienice to dosyć ciasna droga i przejazd zajmie nam godzinę.

Ech coś mi się wydaje, że jednak przez Białobrzegi będzie szybciej, jednak w tym wariancie 40% trasy jedziemy S7, dodatkowo z Grójca na Kozienice to chyba przez Warkę trzeba jeszcze przeskoczyć, a nie przez Górę Kalwarię, bo to trochę naokoło :rolleyes:

Tak, tak, pomerdało mi się;) Poza tym pojawiły się pewne okoliczności u mnie w pracy i tak na prawdę nie wiem o której wyjdę, jeśli później to zadzwonię do Miśka albo Andrzeja żebyście lecieli beze mnie choć jest też cień szansy że wyjdę wcześniej:)

4 ludzi i 4 różne trasy:D coś czuję, że będziemy to ustalać pod makiem w jankach:D

coś czuję, że będziemy to ustalać pod makiem w jankach:D

Nie nie mam mowy w Jankach się spotykamy i jedziemy. Musimy to do piątku ustalić. Jednakże chyba już 3 osoby opowiadają się za trasą po lewej stronie Wisły, co oznacza większość, więc teraz już pozostaje uzgodnić tylko czy przez ten Radom, czy przez Kozienice.

Panowie, musicie odpowiedzieć mi "na jedno zajebiście, ale to zajebiście ważne pytanie" - będzie ktoś miał zestaw kluczy?? Rzutem na taśmę, tuż przed zlotem wymieniłem sondę pół godziny temu:) ale klocków z przodu już nie dam rady więc zrobił bym to w pt wieczorem po przyjeździe albo już ten tor przemęczę na starych:)
Uprzedzając pytanie o klucze - tak, mam 100% zaufanie do swojej kobiety że nie zdradzi mnie w trasie dlatego ich nie wożę:D
:cool:

Zapowiada się że nie wyrobię się do Janek na 16 i chyba pomknę sam swoją trasą gdzieś około 17-18 niestety za dużo spraw na głowie

---------- Post added at 19:52 ---------- Previous post was at 19:46 ----------

Zapowiada się że nie wyrobię się do Janek na 16 i chyba pomknę sam swoją trasą gdzieś około 17-18 niestety za dużo spraw na głowie

Andrzej, zadzwonię do Ciebie po południu bo jest duże prawdopodobieństwo że też nie wyrobię to razem polecimy:) A jak zdążę to z chłopakami.

Amortyzatory
Powrót