Wspólny wyjazd na zlot w Biłgoraju

Ja mam mandaty z 2007 roku i myślę że jeszcze poczekam :D

czyli, ze w tym towarzystwie tylko do mnie komornik przychodzi zawsze gdy pół roku mija? :mad:

---------- Post added at 00:06 ---------- Previous post was at 00:01 ----------

a tak poza tym to biorąc pod uwagę modele jakimi będziemy jechać to ładnie się to zapowiada :) kwadratowo i burcząco na drogach :D i to w jak najbardziej pozytywnym sensie:D

Znakiem tego też się wstrzymam od niepotrzebnych opłat:D
Warcy, burcy, ważne że będziemy zauważalni:D

Same WRC - Warcy Rycy Cescy :lol: - z moich informacji wynika że warszawa będzie miała zajeb***** reprezentację :D

To w drodze powrotnej, w tamtą trzeba się spieszyć więc jak usłyszysz jakieś dźwięki a'la odrzutowiec to wiedz iż my właśnie przejeżdżamy:D

A ja dalej nie wiem czym pojadę. W poniedziałek pojadę zmienić w AR33 lewą piastę i łożysko oraz końcówki drążków, muszę też wymienić olej i filtr i zobaczymy jak będzie śmigała. W sumie pojechał bym 33-ką, tylko ta dziura przy wlewie paliwa :( No a nowe auto... Może na zlocie drugiego takiego nie będzie, więc też fajnie było by pojechać.

A ja dalej nie wiem czym pojadę. W poniedziałek pojadę zmienić w AR33 lewą piastę i łożysko oraz końcówki drążków, muszę też wymienić olej i filtr i zobaczymy jak będzie śmigała. W sumie pojechał bym 33-ką, tylko ta dziura przy wlewie paliwa :( No a nowe auto... Może na zlocie drugiego takiego nie będzie, więc też fajnie było by pojechać.

a jakie Ty masz nowe auto? bo dawno na spotach nie bylem i nie w temacie zupelnie jestem :)

a jakie Ty masz nowe auto? bo dawno na spotach nie bylem i nie w temacie zupelnie jestem

Jutro odbieram kluczyki i jutro się wszyscy dowiedzą :) Na razie zdradziłem 2 fakty - 3.0 V6 Busso i ponad 200KM

niech i tak będzie:D a teraz jeszcze pytanie do wszystkich, którzy z warszawki ruszają: ma ktos moze kamere?? bo wiem ze co najmniej Krawat w 2 osoby jedzie wiec mialby kto sie bawic w krecenie a z takiej wyprawy mozna fajny film zmontowac :)

Ja biorę tylko aparat i dobrze, że mi to podsunąłeś na myśl, bo muszę nowe akumulatorki kupić :)

Też biorę aparat.
Scuderia, bierz nowy nabytek to zobaczymy jak się spisuje na torze:) Poza tym co się dziurą przejmujesz, ja tam nie zwracam uwagi na moje marchewkowe pole z tyłu:D Muszę tylko tylną klapę wyregulować bo teraz jest totalnie z dupy po moich ostatnich poprawkach:)

Ok, to mamy ustalonej wyjazd razem z Janek z parkingu przy McDonaldzie o 16:00. Trasa S7 - Radom, DK12 - Zwoleń, DK79 - Ożarów, DK74 - Frampol, DW835 - Majdan, DW853 - Suciec. Wg google maps 332km. Myślę, że jak na piątkowe popołudnie, będzie z 4-4,5h jazdy. Jak ktoś widzi to jeszcze inaczej pisać.

poza tym, że od wjazdu do radomia aż do wyjazdu ze zwolenia będziemy płakać, że tłoczno to wszystko ok. niestety tego nie przeskoczymy także trzeba się przystosować.
Scuderia czym jedziesz??

Żeby skrócić czas podróży proponuję but w podłodze Wwa-Radom:D Można by pojechać na Górę Kawalerię i Kozienice ale tam są lipne drogi i czasowo będzie to samo pewnie.
Trzeba tylko tym dwóm typom z Busso coś odłączyć po cichu żeby za daleko nie uciekli:D

Może odepniemy im po sondzie lambda? :D Albo jeszcze lepiej rozszczelnimy dolot :P

Amortyzatory
Powrót