• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Wojewódzki spot w Piotrkowie Trybunalskim

Witam! :D
Co myślicie aby np. przywitać wiosnę jakimś większym spotem w Piotrkowie?
Czemu Piotrków? Głównie dlatego, żeby zjechały się tam Alfy z Bełchatowa, Radomska, Łodzi, Piotrkowa i inny miast województwa Łódzkiego. Może koledzy ze śląska również nas odwiedzą? :)
Myślę, że miasto na spotkanie jest odpowiednie, ponieważ większość będzie miała taką samą odległość z miejsca zamieszkania.
Oczywiście miejsce do ustalenia. Na pewno na wiosnę, żeby było ciepło. Chyba, że znajdzie się ciekawa miejscówka z jakąś knajpką, żeby ładnie zaparkować nasze Belle i wybrać się na kawkę, posiedzieć, pogadać...

Byli by chętni? :D

Jestem ZA

Koledzy z Piotrkowa :D
Może bym was tak kiedyś odwiedził na spocie i wyszukalibyśmy miejscówki na spota w Marcu? Zorganizowalibyśmy to tak, aby to miało ręce i nogi :) I ostateczną opcję byśmy podali na forum. Co Wy na to? :)

noo witam wszystkich, dawno mnie tu nie było, a tu widzę ciekawe tematy się przewijają, spocik w P-kowie, jak najbardziej jestem za, tylko kwestia miejsca, bo z tego co widzę zainteresowanie jest spore, czytając posty przyszło mi do głowy czy by nie zorganizować takiej imprezy z pomocą Automobilklubu Piotrkowskiego, oni mają układy z intermarche więc plac by był, nawet miejsce na zręcznościówkę a już bajka by była jak by się udało zmontować coś z lotniskiem, ale tym chyba będzie ciężko, no ale niech się wypowiedzą inni...

Pozdrawiam

noo witam wszystkich, dawno mnie tu nie było, a tu widzę ciekawe tematy się przewijają, spocik w P-kowie, jak najbardziej jestem za, tylko kwestia miejsca, bo z tego co widzę zainteresowanie jest spore, czytając posty przyszło mi do głowy czy by nie zorganizować takiej imprezy z pomocą Automobilklubu Piotrkowskiego, oni mają układy z intermarche więc plac by był, nawet miejsce na zręcznościówkę a już bajka by była jak by się udało zmontować coś z lotniskiem, ale tym chyba będzie ciężko, no ale niech się wypowiedzą inni...

Pozdrawiam

Moge porozmawiać z Prezesem Automobilklubu Piotrkowskiego co do zorganizowania imprezy ale co do miejsca to nie wiem czy to będzie Intermarche. Ostatnio jest z tym miejscem problem. Jak chcielibyście zrobić taką impreze gdzieś na mieście to Automobilklub musi wiedzieć to ok miesiąc wcześniej. Poza tym zależy czy wszyscy chcą siedzieć na dworzu czy posiedzieć gdzieś w ciepłym miejscu i czegoś się napić, zjeść i porozmawiać.

Koledzy z Piotrkowa :D
Może bym was tak kiedyś odwiedził na spocie i wyszukalibyśmy miejscówki na spota w Marcu? Zorganizowalibyśmy to tak, aby to miało ręce i nogi :) I ostateczną opcję byśmy podali na forum. Co Wy na to? :)
Dobry pomysł. W jakiś weekend tylko taki żeby wszystkim pasowało. I ja chętnie się zjawie, zobacze Wasze furki i porozmawiam.

Ostatnia edycja:
Skoro takie ogromne zainteresowanie jest spotem w Piotrkowie to moze koledzy byliby chetni spotkac sie wczesniej na spontanie? :) z okolicy piotrkowa na pewno chetnie przyjechalo by troche osob chociaz na godzine lub dwie porozmawiac o docelowym spocie i poogladac swoje furki :)

Wreszcie coś ciekawego się dzieje w okolicy. Na spocie Łódzkim w pierwszą niedzielę marca trzeba się umówić i wyjechać większą grupą do Piotrkowa. Werbujcie koledzy i koleżanki alfistów z okolicy żeby było nas dużo i jak najwięcej różnych modeli.

Dobry pomysł. W jakiś weekend tylko taki żeby wszystkim pasowało. I ja chętnie się zjawie, zobacze Wasze furki i porozmawiam.

Ja proponuje któryś dzień tygodnia od 15 do 28 stycznia :) U mnie weekendy odpadają niestety...
Spotkamy się na parkingu Lidla (jak w Bełchatowie) i spróbujemy to jakoś połaczyć żeby miało to ręce i nogi. Alfaholicy z Bełchatowa - mam nadzieje, że również się pojawicie?

Chłopaki ustalajcie termin, najlepiej koniec marca jakoś, też chętnie się wstawie.
Pracuje w systemie 4-tero brygadowym i muszę czasami wiedzieć około miesiąca wczesniej kiedy wstawić wolne.
Pod koniec marca będę miał akurat 7 dni.
Może też namówie kogoś z Częstochowy.

Kuba daj znać na pw jak będziesz znał termin:)

Nie ma sprawy :cool:

---------- Post dodany o godzinie 12:18 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:16 ----------

Chłopaki ustalajcie termin, najlepiej koniec marca jakoś, też chętnie się wstawie.
Pracuje w systemie 4-tero brygadowym i muszę czasami wiedzieć około miesiąca wczesniej kiedy wstawić wolne.
Pod koniec marca będę miał akurat 7 dni.
Może też namówie kogoś z Częstochowy.

Myśle, że ten termin który jest aktualnie - 19 Marca jest w 100% pewny.
Dlatego możesz sobie wpisać w grafik - wolne :)

Nie ma problemu. Nie pasuje mi 15, 18-23 bo wtedy jestem w pracy. Poza tym każdy inny dzień jak najbardziej tak. Pasuje Wam 16 na Lidlu??

Pisałem na poprzedniej stronie, że u mnie weekendy odpadają :D
Już lepiej 17 w poniedziałek jeżeli Wam pasuje :) Oczywiście nie chodzi mi o to, abyście się do mnie dostosowali...

Do Piotrkowa Trybunalskiego na wiosnę na ten spot to i ja bym się stawił :cool: Po drodze mam Sulejów, można by wędki wziąć i posiedzieć dłużej :D

W Piotrkowie jest jeden Lidl,ten na wlocie z kierunku Bełchatów (Wrocław)?
Czy jeszcze jakiś jest...?

Amortyzatory
Powrót