• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Wojewódzki spot w Piotrkowie Trybunalskim

jedna osoba jest na forum no 2 ale druga raczej nie zdazy z 75;)

Podejrzewam, że tych osób będzie sporo więcej. Może spot na kręgle zrobimy zimą i z mniejszą ilością osób? Albo wybierzemy się do Częstochowy na kręgle. Na alejach mają bodajże 6 torów :)
Ale miejscówki na spota są w spoko :). Chyba że macie inne lepsze to piszcie. Przyjade tam gdzie będzie.

jedna osoba jest na forum no 2 ale druga raczej nie zdazy z 75;)

No to niech się ruszają :D
Ja mykam 164 pewnie, zapowiedział się też mój ojciec że 166 pomknie...
Jakby się z warszawy z 5 samochodów uzbierało ;) - byłoby co najmniej fajnie :)

No to niech się ruszają :D
Ja mykam 164 pewnie, zapowiedział się też mój ojciec że 166 pomknie...
Jakby się z warszawy z 5 samochodów uzbierało ;) - byłoby co najmniej fajnie :)

Jak by wszystko bylo ok. to mysle ze ponad 5 moze być napewno jak bedzie miec wolne to i Scuderia pojedzie p.maiki , michas_166 i lokash85

To trzeba dobrą miejscówkę znaleźć... Najpierw trzeba wybrać miejsce gdzie będzie obiadek spożywany:
1) Grill Bar Górski - duży parking, drogo, duże porcje, ostatnio jakość się pogorszyła. No i to jest 10km z PTb, ale za to można jechać trasą :)
2) Bar piast - parking przy kościele..., bardzo tanio, smacznie, stylowy wystrój :D, w centrum miasta.
3) Krokus - nigdy tam nie byłem, ale duży parking jest.
4) Pod aniołem... - też tam nie jadłem, miejsce przy stacji benzynowej, parking jest, ale nie wiem czy 20 - 30 miejsc będzie.
5) Klub Odlot - knajpa przy lotnisku, wieeelki parking przy Preemie, byłem tam na jednej 18tce, nie było źle. Wystrój ok. wielki plus za ten parking. No i przy okazji, może udałoby się zrobić coś na samym lotnisku? Ktoś ma znajomości w dziedzinie aparatury do mierzenia czasów na ćwiartkę?

Co do zajęć poza...

Kręgle to kiepski pomysł. Za dużo ludzi a za mało torów.

Ale za to możnaby jechać na gokarty koło MC jak się jedzie na Łódź. Chyba Quady też tam są.

Lepszego pomysłu nie mam... Ale będę myślał.

ja już doczekać się nie mogę,w końcu moje miasto zobaczy co to porządna marka,krokus to dobry pomysł na obiad,ale co dalej runda po mieście i..

wazne zeby zrobic przejazd kolumna przez miasto i moze spotkanko na jakims duzym parkingu zeby nas bylo widac?

Amortyzatory
Powrót