Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Ale miejscówki na spota są w spokoPodejrzewam, że tych osób będzie sporo więcej. Może spot na kręgle zrobimy zimą i z mniejszą ilością osób? Albo wybierzemy się do Częstochowy na kręgle. Na alejach mają bodajże 6 torów![]()
jedna osoba jest na forum no 2 ale druga raczej nie zdazy z 75![]()
Jakby się z warszawy z 5 samochodów uzbierało- byłoby co najmniej fajnie
![]()
No to niech się ruszają
Ja mykam 164 pewnie, zapowiedział się też mój ojciec że 166 pomknie...
Jakby się z warszawy z 5 samochodów uzbierało- byłoby co najmniej fajnie
![]()
Jak by wszystko bylo ok. to mysle ze ponad 5 moze być napewno jak bedzie miec wolne to i Scuderia pojedzie p.maiki , michas_166 i lokash85
A ty pewnie będziesz z Michałem jechał i piwo żłopał jak Cie znam![]()
Witam,
Ja się piszę![]()
ja już doczekać się nie mogę,w końcu moje miasto zobaczy co to porządna marka,krokus to dobry pomysł na obiad,ale co dalej runda po mieście i..
Co myślicie o tych gokartach?
Co myślicie o tych gokartach?
wazne zeby zrobic przejazd kolumna przez miasto i moze spotkanko na jakims duzym parkingu zeby nas bylo widac?