• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

wnętrze przed FL

ja konsole mam drewniana chyba:P

Wierz mi , to jest jasno brązowy plastik lakierowany na imitację drewna, podobnie pokrywa popielniczki (a nie jak ktoś napisał wcześniej okleina), rozbierałem konsolę środkową, w tym taki drobiazg jak popielniczka , na części pierwsze, więc mam pewność co do tego co napisałem

czemu odnoszę wrażenie, że nie rozbierałeś konsoli w swojej belli ?
zdejmij to "drewno" i sprawdź czy się nie zdziwisz gdy zobaczysz jak wygląda z tyłu :P
12.jpg
29.jpg

czemu odnoszę wrażenie, że nie rozbierałeś konsoli w swojej belli ?
zdejmij to "drewno" i sprawdź czy się nie zdziwisz gdy zobaczysz jak wygląda z tyłu :P
12.jpg
29.jpg
nie mialem potrzeby to nie rozbieralem :P
no ale gdyby to byl pomalowany plastik to po zadrapaniu by bylo widac ze to plastik
z reguly "drewno" w autach z daleka widac ze to pomalowany plastik i nawet w dotyku jest jak plastik
zreszta nie wazne;d wazne ze fajnie to wyglada a nie jak jakas tandeta
jesli to faktycznie plastik to brawo dla wlochow a jesli drewno to jeszcze wiekszy podziw;d

No dobra misiaczki, mam pytanie :P

Czy ktoś się orientuje jak wyglądała oryginalna drewniana gałka zmiany biegów w wersji 5-biegowej z wciskanym wstecznym? Na allegro są różne wersje - okrągłe, jajowate, jakieś drewniane ze srebrnym plastikiem... Chciałbym wymienić do kompletu u siebie, bo mam w tej chwili jakąś tandetną skórę.

No dobra misiaczki, mam pytanie :P

Czy ktoś się orientuje jak wyglądała oryginalna drewniana gałka zmiany biegów w wersji 5-biegowej z wciskanym wstecznym? Na allegro są różne wersje - okrągłe, jajowate, jakieś drewniane ze srebrnym plastikiem... Chciałbym wymienić do kompletu u siebie, bo mam w tej chwili jakąś tandetną skórę.
zdecydowanie tylko numer 3 przypomina oryginał (bo na 100% nie stwierdzę czy to oryginał widząc to foto)

Dzięki wielkie za te fotki! Do mojej też najbardziej będzie pasowała ta którą ma kolega kt0sfajny. Ta pierwsza, ze srebrnym, to też niby "ricambi originali" ale ja jakoś tego nie widzę w moim samochodzie - pasowałoby jak świni krawat. Może bardziej do wersji po FL...

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót