wersji jak to ładnie nazwałeś individual (nie było takiej)
nie zrozumieliśmy się, ja nie twierdziłem, że takowa wersja jest, po prostu dostałem taką informację i ze swoją niewiedzą przyszedłem właśnie do Was, żebyście mnie uświadomili, a w zasadzie utwierdzili w przekonaniu, że jest to grubymi nićmi szyte... Nie chciałbym, żeby wyszło, że rozpowiadam jakieś głupoty.
Co do wersji samochodu, to sam do końca nie wiem jaką mam, poprzedni właściciel zapewniał mnie, że jest to wersja SPORT PLUS, po numerze VIN wyskakiwało mi, że tylko SPORT, a ubezpieczyciel zaznaczył mi wersję Distinctive... Nie ukrywam, że już totalnie zgłupiałem i przekopałem forum w poszukiwaniu bardziej sprawdzonych metod i wyskoczył mi jakiś Fiat EPER, na którym, po wpisaniu numeru VIN, wyskoczyło mi to, co na zdjęciu. Ktoś potrafi coś z tego rozszyfrować?
Ps. Jeśli chodzi o ten nieszczęsny wlew, to nie dawało mi to jednak spokoju, trochę pokopałem i doszukałem się takiej oto części firmy Valeo
https://www.czesciauto24.pl/valeo/1072092 która ma podejrzanie identyczny kluczyk i w zasadzie wlew też (z tego, co pamiętam, bo obecnie Alfy ze mną nie ma i nie mogę sprawdzić), więc strzelam, że to taki zamiennik.