Wkład lusterka lewego

dawidste12

Nowy
Auto
GIULIA
Witam, poszukuje wkładu lusterka lewego eu z czujnikiem martwego pola

Też ostatnio szukałem, prosta sprawa, godzinka szperania po necie :)

Możesz wpisać frazę w wyszukiwarkę "Wing Mirror Glass for Alfa Romeo Giulia 2015-2023 71779370 71779366, Heated Convex Left Right Door Wing Driver's side Passenger's side,left-without blind spot monitoring (Style : Withblindspotmonitor)" -> na amazonie dostępne 245ziko sztuka.

Z tego co widzę, zamienniki od ALKAR są najpopularniejsze i szeroko dostępne na necie.

Znalazłem i zamówiłem do swojej, jak przyjdzie dam znać czy warto czy nie warto, ale w tej cenie naprawdę się opłaca moim zdaniem :)

Podgrzewana szyba wypukłe lustro samochodowa ze światłem ostrzegawczym martwego pola dla Alfa Romeo Giulia 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 - AliExpress https://share.google/YBaMRY0ccl4u5gc4v

Nawet lepiej, aktualnie mam lewe z trójkątem a prawe z kropką, szukam właśnie lewego z kropką pod zestaw, jak przyjdzie z trójkątem lewe zamiast kropką to Chińczyk odda pieniądze i nie będę płakał. Ale warto sprawdzić :)

Chińczyki kupione i sprawdzone, pasują idealnie, czujnik i grzanie działają - jedna różnica że w OEM lusterka mają dwa dodatkowe kable na wkładzie lustra (nie wyglądaja na kable do grzania ani czujnika - widać na zdjęciach:

Stare:
Lustro_Stare.png

Nowe:
Lustro_Nowe.png

Link do wkładów: Wkłady Lusterek Alfa Romeo Giulia

Chińczyki kupione i sprawdzone, pasują idealnie, czujnik i grzanie działają - jedna różnica że w OEM lusterka mają dwa dodatkowe kable na wkładzie lustra (nie wyglądaja na kable do grzania ani czujnika - widać na zdjęciach:

Stare:
Pokaż załącznik 291764

Nowe:
Pokaż załącznik 291765

Link do wkładów: Wkłady Lusterek Alfa Romeo Giulia
Roznica widac nie masz sciemniania. Jak na chinczyka to i tak dobrze ze dziala osczednosc w twoim przypadku...............

Amortyzatory
Powrót