• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

Wizerunki naszych Belli zimą

Dorzucę coś jeszcze od siebie, wczoraj miałem możliwość zrobić kilka pstryków ze szkiełkiem FishEye, później przy obróbce wyszło mi takie coś jak poniżej. Bella brudna i nieprzygotowana do zdjęć ale fotki robione tak tylko dla zabawy. Sceneria zimowa wiec chyba dobry temat żeby ja tu wrzucić.
SW-11.jpg

Dorzucę coś jeszcze od siebie, wczoraj miałem możliwość zrobić kilka pstryków ze szkiełkiem FishEye, później przy obróbce wyszło mi takie coś jak poniżej. Bella brudna i nieprzygotowana do zdjęć ale fotki robione tak tylko dla zabawy. Sceneria zimowa wiec chyba dobry temat żeby ja tu wrzucić.
Pokaż załącznik 86814

Wyślij mi to w konkretnej rozdzielczości jak możesz: bedek069@gmail.com Faaajna :-)

Chciałem zwrócić uwagę na numery. BWM 6 E38, heh. Skojarzenie samo się nasuwa.

Szkoda że jest 6 a nie 7 i kolejność BWM na BMW wtedy wszystko by sie zgadzało :D . Pewnie jakiś fan BMW 7 był by w stanie sporo zapłacić za take numey.
Sam chętnie bym przygarnął coś w stylu "AR 159SW"

Ostatnia edycja:
Wprawdzie zima się kończy, ale jakieś foto się uchowało ;)
100_5625xxxaaa.jpg

O ile dobrze pamiętam "tablica na życzenie" kosztuje "jednego tysiaka" a za tą kwotę wole zostać przy swoim starym nr. rej. :D co innego jak by dawali w gratisie :P

O ile dobrze pamiętam "tablica na życzenie" kosztuje "jednego tysiaka" a za tą kwotę wole zostać przy swoim starym nr. rej. :D co innego jak by dawali w gratisie :P

Widać pamieć masz niezawodną :P Kosztuje tysiaka, a jak komuś się spodoba Twoja tablica i ją przygarnie, to podobno koszt dorobienia 500PLN :D

195.jpg

Koniec tematu.

Wizerunki naszych Belli wiosną!

Zima już sobie idzie w cholerę, czas na cieplejsze klimaty. Moja w końcu na normalnych kołach, umyta, wypiękniona i nawoskowana:

38.jpg

39.jpg

40.jpg

Amortyzatory
Powrót