• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Wizerunki naszych Belli zimą

To ja zaprezentuję moją Alfę w zimowym obuwiu jednak już mniej zimowej scenerii :)

Załączniki

• zimowo.jpg
    zimowo.jpg
    84.2 KB · Wyświetleń: 206
Przemko, latem też pomykasz na tych telefonach? Pytam tak z ciekawości:)

Moja przez cały rok na alu 15, opony zimowe 195/65. Nosiłem się z zamiarem zakupu 17, ale uporczywie chodzi mi po głowie GTV V6 więc na razie zostaje tak, jak na foto
alfa.jpg

Dobra to teraz ja ze śniegiem :P w sumie podobnie jak w konkursie, ale nie będe dublował, więc wybrałem pokrewne, ale trochę gorsze.
abi8.jpg

Moja przez cały rok na alu 15, opony zimowe 195/65. Nosiłem się z zamiarem zakupu 17, ale uporczywie chodzi mi po głowie GTV V6 więc na razie zostaje tak, jak na foto
Pokaż załącznik 81598
Chyba twoja kiedyś widziałem na Łomży latem, chociaż srebrnych na BL pewnie trochę jest, ale wydało mi się że były z tyłu ramki. A i ponawiam jak coś zrobicie do następnej soboty to mogę być, potem dopiero luty

Na lato 17' tristary.

Ostatnia edycja:
Czy bella traci czy nie na uroku, czasem zależy od otoczenia, w tym wypadku zimowego...:)

GGG.jpg

Heh ;)
U mnie podobnie ;)
Zdjęcie0711.jpg

Od lata większych zmian na zimę nie ma.. od tego roku zimówki zostają na 16", z letnimi przechodzę na 17" ;)

IMG247.jpgIMG248.jpgIMG249.jpg
moja prawie odkopana :)

Amortyzatory
Powrót