• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Witam

Auto przyjechalo bez lapm wiec tu caly problem myslalem ze po vin bedzie ok i sie mylilem
jest OK po VIN, podlinkowałem Ci WindowStickera dla Twojego auta i wg niego masz zwykłe 25W, więc nie wiem po co biadolisz dalej.
25W EU zjadą na dół więc musisz ogarnąć kwestię panela.
Poza tym pisałem że można sprawdzić też skanując kompem czy masz AFLS(szary adapter jeśli z ELMem) który byłby gdybyś miał ori 35W (nie masz wg WindowStickera powtarzam) albo możesz wyjąć schowek na rękawiczki i się upewnić - AFLS jest z boku (nie będzie bo patrz WindowSticker). Piszę tyle a nic nie dociera - nie licz na fotki czy instrukcje napisane wystarczająco a są też google, jest AI można odpytywać/szukać - na forach przez lata pisałem tyle razy że nie chce mi się powtarzać. Po co w ogóle ta dyskusja skoro temat został już wyjaśniony, a jak nie wierzysz to podałem dodatkowe możliwości sprawdzenia które ciągle możesz zrobić mimo że nie masz lamp? Ręce opadają.

Amortyzatory
Powrót