Witam mam pytanie czy ktoś dokładał tempomat do giulietta 2012rok bo chciał bym dołożyć ale jest takie coś

kamil5153

Nowy
Auto
Giulietta
Witam mam pytanie czy ktoś dokładał tempomat do giulietta 2012rok bo chciał bym dołożyć ale jest takie coś

Załączniki

• IMG20260208100856.jpg
    IMG20260208100856.jpg
    579 KB · Wyświetleń: 5
Musisz założyć cały pająk z manetką do obsługi tempomatu i zweryfikować czy masz pełną instalację elektryczną pod to.
Teoretycznie uruchomić tempomat się da w samochodzie, który tego nie miał ale to teoria. Mam zamiar spróbować u siebie to zrobić ale dopiero jak będzie ciepło.

Musisz założyć cały pająk z manetką do obsługi tempomatu i zweryfikować czy masz pełną instalację elektryczną pod to.
Teoretycznie uruchomić tempomat się da w samochodzie, który tego nie miał ale to teoria. Mam zamiar spróbować u siebie to zrobić ale dopiero jak będzie ciepło.
Ok to daj znacz czy się udalo

Potwierdzam,trzeba nabyć cały pająk z manetką tempomatu.Robiłem to ze 4 lata temu.Po wymianie pająka,wywierciłem otwornicą otwór w plastiku osłony kolumny pod manetkę.Następnie aktywacja w multiecuscan i zadziałało.A nawet nie wiedziałem czy jest pod to instalacja W necie jest gdzieś instrukcja do tej operacji.Robiłem to też w Peugeocie 307,tam jest o tyle prościej i mniejszym kosztem bo kupuje się tylko samą manetkę i wkłada się w przełącznik który ma już fabrycznie przygotowane miejsce.

Amortyzatory
Powrót