Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.

Nie widziałem ale zerknę na ceny bo chyba potanialy. Widzę że IceMan cieszyl sie ze za ponad 900kupił a teraz większość windshotow Pietryga ma po 400/500pln. Taką plexe z uchwytami to ja sobie zrobie u kolegi pewnie za 1/5 tego co jest u PietrygiPietryga ma i to rozwiązanie w ofercie, choć w wersji z materiałowym windschotem do pałąków.

O co Ci chodzi z tym wierceniem ? Fabryczny windshot też jest przykręcany i też trzeba "stworzyć" do niego mocowanie.

Nie zastanawiałem się nad tym bo przy czarnym aucie i czarnym spodzie rur zle to nie wygląda. Jedyny problem to teraz dokupic jakies sensowne sruby czy motylki zeby sie tak nie rzucały w oczy. Na razie załozyłem to co pod ręką było. Po jeździe testowej będę kombinował co tam dać. Myślę nawet nad jakimis plastikowymi spinkami gdyz nie potrzeba duzej siły sciskowej bo na wewnętrzną stronę obejm przykleiłem uszczelkę gumową do okien i trzyma się to w pozycji nawet gdy śruby nie skręcone.Planujesz te uchwyty w chrom pomalować? Wtedy myślę nie będą się specjalnie rzucały w oczy.