Większy obraz z kamery cofania

izan10

Nowy
Auto
A.R STELVIO 2.0 280 EXECUTIVE
Po ostatniej wizycie w ASO wgrano mi nowe oprogramowanie multimediów, obecnie obraz z kamery cofania jest znacznie większy i wyraźniejszy. Jestem z tego bardzo zadowolony i obecnie widzę obraz z tyłu samochodu bez konieczności zakładania okularów. Ale poniekąd mam dylemat czy to może być prawdą czy też wzrok mi się poprawił.

Po ostatniej wizycie w ASO wgrano mi nowe oprogramowanie multimediów, obecnie obraz z kamery cofania jest znacznie większy i wyraźniejszy. Jestem z tego bardzo zadowolony i obecnie widzę obraz z tyłu samochodu bez konieczności zakładania okularów. Ale poniekąd mam dylemat czy to może być prawdą czy też wzrok mi się poprawił.

JEST WIĘKSZY tylko jak masz nowszy sprzęt multimedialny.na starym sofcie jest mniejszy.

Domyślam się, że chodzi o to, ale nie zrozumiałem kwestii tego co napisałeś. Czyli, że tak powiem dziwnie "urósł" koledze bo miał stary soft. A jak się ma już nowy to nic się nie zmieni? tak?

Ja u siebie mam taki obraz, to może być nowszy czy nie bardzo?
IMG_20190806_150214.jpg
IMG_20190806_154659.jpg

Ostatnia edycja:
Taki jest obecny obraz z kamery.

Załączniki

• IMG_20190806_163839.jpg
    IMG_20190806_163839.jpg
    55.6 KB · Wyświetleń: 110
żeby też ktoś się nie napalał, większy obraz jest tylko jak ma się wyświetlacz 8.8", przy 6.5" jest mniejszy/przeskalowany bo z boku musi zmieścić się autko ze strefami PDC.

żeby też ktoś się nie napalał, większy obraz jest tylko jak ma się wyświetlacz 8.8", przy 6.5" jest mniejszy/przeskalowany bo z boku musi zmieścić się autko ze strefami PDC.

od jakiej wersji softu?

w

Ja miałem soft 055.000.010 wgrano mi 085.000.046 , czyli to znaczy że mam nowsze radio i mogę bez problemu dołożyć po niewielkich modyfikacjach androida. To pytanie zadaję dla pewności , w innym wątku kolega epsonix już mi to wyjaśniał ale teraz to chyba mam potwierdzenie.

od jakiej wersji softu?

w
nie wiem, ja zmieniałem wyświetlacz na 8.8" jak już miałem radio z 080.xxx.xxx. gdzieś ktoś napisał że po prostu w nowych radiach (od 051.xxx.xxx) jest większy obraz jak ma się 8.8 - chodzi o brak marginesu do okola jaki jest na każdym 6.5" i starych 8.8".

Domyślnie

Ja miałem soft 055.000.010 wgrano mi 085.000.046 , czyli to znaczy że mam nowsze radio i mogę bez problemu dołożyć po niewielkich modyfikacjach androida. To pytanie zadaję dla pewności , w innym wątku kolega epsonix już mi to wyjaśniał ale teraz to chyba mam potwierdzenie.
jest o tym dedykowany wątek - tam pisz. teoretycznie tak, nie wolno popełnić błędu i jest ciągle dziś trochę niewiadomych. znajdź poczytaj wątek o retroficie AA/ACP

Amortyzatory
Powrót