Widziany....Widziana.

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Dzisiaj w Trzęsaczu widziana GT ZGY i nie dojrzałem czy miała ramki, za kierownicą siedziała kierowniczka. Mrugnąłem długimi i łapka była, ale była zajęta rozmową z pasażerem że chyba nie zauważyła :) Pozdrawiam

Babcia i wnuczka, obie z rodziny QV

DSC_2169.jpg

Kiedyś, jak nie miałem jeszcze prawka (było to bardzo dawno temu) marzyłem o takiej 145 QV

Ta na zdjęciu niestety była już bardzo zmęczona życiem......

Ostatnia edycja:
Ciemna 166 na tablicach ZP... dzięki za włączenie do ruchu ;) pozdrawiamy raz jeszcze

353.jpg

Fajna Alfa,fajne tło. Pozdrawiam.
Dzisiaj po południu.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Pozdro dla kilkunastu ALF mijanych, z około 10 jedynie 2 była kumata. 1 - witana GT w okolicach Koszalina na blachach PJA...
2 - 156 która 1 mnie pozdrowiła długimi, a ja odmachałem.
Reszta - niekumata :]

Bez ramek,ale może nasza ;) Trasa Łobez Węgorzyno. Pozdrawiam.
Bez tytułu.jpg

Czarny sedan w niedzielę w Szczecinie na ul. Szerokiej ok. 13:25 ;) Mrugnięte :)

17-08-2016 w Szczecinie niedaleko Pl. Żołnierza widziana biała Julcia z koniczynką ZKA. Pozdrawiam i zazdroszczę.

17-08-2016 w Szczecinie niedaleko Pl. Żołnierza widziana biała Julcia z koniczynką ZKA. Pozdrawiam i zazdroszczę.

he he dzięki :)

Ja za to dzisiaj jak biegałem, na rondzie pod wjazdem na ul. struga, namierzyłem czerwoną 147 z ramkami :) Pozdrawiam!!

To moja, brat nią śmiga i też pozdrawia!
IMAG0141.jpg

Ja ostatnio widziałem Barta w jego 147, dosc długo jechaliśmy obok siebie ale zapatrzony był na drogę :)

Pozdrawiam kolegę ze 166 bialo czarnej
widzianego wczoraj niedaleko Szczecina

Pozdrawiam Kolegę parkującego w Poznaniu, o poniższych blachach.:-)

20160830_194800.jpg

Szanowni, pilne pytanie do Was: czy wiecie może któż z naszego forum to jest? (nick) Chciałbym się z nim skontaktować.

Pozdrawiam!

Amortyzatory
Powrót