Widziany....Widziana.

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W okolicznościach przyszpitalnych :(
95.jpg

Pozdrowienia dla kierownika 156 SW na forumowych ramkach ZST 15080 widzianego w sobotę na DK6 w Płotach w kierunku Szczecina;)

Pozdrowienia dla kierownika 156 SW na forumowych ramkach ZST 15080 widzianego w sobotę na DK6 w Płotach w kierunku Szczecina;)
Jak miło,że ciągle zaglądasz na forum. Widzę, że sentyment do marki pozostał. Coś mi się wydaje, że za jakiś czas pojawi się u Ciebie jakaś [notranslate]Alfa[/notranslate] ;-)

Pozdrowienia dla czarnej 156 v6 na europejskiej , szybciej nie mogłem ze względu na pasazerke :-)

A na jakie to zajęcia do Pałacu Młodzieży uczęszczamy?
335.jpg

Amatorzy zbudowali Arkę, profesjonaliści Titanica

Pozdrawiam 156stke na osiedlu Piastowskim w poznaniu
Rej EKU na ramkach

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

W niedzielę koło południa przy skrzyżowaniu ul. Krańcowej i Franciszkańskiej w Koszalinie stała zaparkowana 156 SW w ciemnym kolorze z podkładkami na rejestracjach ZK ;)

Kto to się po Atrium rozbija w Koszalinie [emoji6]
332.jpg

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Mogłem przypuszczać po tym jak zdążyłem zrobić zakupy, a ona nadal stała na parkingu [emoji6] ładna sztuka (giulietta bo żony nie widziałem [emoji2]) chyba od niedawna jeździ, bo pierwszy raz widziałem

Mogłem przypuszczać po tym jak zdążyłem zrobić zakupy, a ona nadal stała na parkingu [emoji6] ładna sztuka (giulietta bo żony nie widziałem [emoji2]) chyba od niedawna jeździ, bo pierwszy raz widziałem

ładna ,tylko atrapę muszę wymienić,a jeżdzi już prawie rok

Amortyzatory
Powrót