looker_
Nowy
No to sie pewnie spikniemy jeszcze bo tez czesto robie tam zakupyTo moja! Już 5 lat w moich rękach. A w Cegielni często robię zakupy bo mieszkam tuż obok![]()
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
No to sie pewnie spikniemy jeszcze bo tez czesto robie tam zakupyTo moja! Już 5 lat w moich rękach. A w Cegielni często robię zakupy bo mieszkam tuż obok![]()
156 po lifcie mijana i machana dzisiaj obok GłębokiegoPozdrawiam
Dzisiaj na Jarogniewa, na przeciwko Pałacyku zaparkowana Alfa 159 SW, szczecińskie blachy, podkładki Alfaholiców...ja akurat tam mieszkam i kawałek dalej stała moja na rej. SG![]()
Tyaa to moja sąsiad, mieszkam na ŚwiętoborzycówA bardzo możliwe, bo sobie przypomniałem, że to benzyna była (tzn. na klapie JTS było)...
No może ze słabym zapłonem czasowym, ale również pozdrawiam [emoji14] coś ten mój "tapatok" na telefonie nie zawsze mnie informuje, w tym przypadku gdy pojawiła się moja bellaCzłowiek zmęczone oczy znad kierownicy podnosi a tu tadammmm!![]()
Amatorzy zbudowali Arkę, profesjonaliści Titanica