• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany....Widziana.

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
To moja ,w szoku bylem że zamrugane i mój refleks pozwolił jedynie na odmachanie

- - - Updated - - -

156 po lifcie mijana i machana dzisiaj obok Głębokiego :) Pozdrawiam

To moja ,w szoku bylem że zamrugane i mój refleks pozwolił jedynie na odmachanie

Pozdrowienia dla niebieskiej, oramkowanej 159 w podjuchach i srebrnej GTA pod krwiodawstwem od białej 159 ;)

Fota z serii: jak spotkały się dwie QVki :D

DSC_3932.jpg

Jeśli miałbym zamieniać kolor swojej QV to tylko na taką w rosso 8C

Dzisiaj na Jarogniewa, na przeciwko Pałacyku zaparkowana Alfa 159 SW, szczecińskie blachy, podkładki Alfaholiców...ja akurat tam mieszkam i kawałek dalej stała moja na rej. SG ;)

Aa to pewnie moja:)
Dzisiaj na Jarogniewa, na przeciwko Pałacyku zaparkowana Alfa 159 SW, szczecińskie blachy, podkładki Alfaholiców...ja akurat tam mieszkam i kawałek dalej stała moja na rej. SG ;)

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

A bardzo możliwe, bo sobie przypomniałem, że to benzyna była (tzn. na klapie JTS było)...

Dzisiaj na trasie Police-Szczecin , Szczecin-Police widziana taka ilość Alf ze nie wiadomo od ktorej zaczac. Jedna Brera puszczona przy Nerihgha, 147 i 156 zaparkowane przy ulicy rynkowej, na rodla sportwagon, na powrocie do Polic Stelvio i Gt...a to i tak nie wszystkie dzis dostrzezone- tak więc sporo tego w Naszych miastach

a długie lata nic na rynkowej i okolicach nie było, tylko moja samotna 147:cool: 156 doszła, gt czarna parkuje i 147 na św.marcina i okazjonalnie 166 na tablicach z ostrowa wlkp. (pozdrawiam kierownika), dębowskiego: 159 i giulietta. Wysyp alf, większy niż gulfów;)

Człowiek zmęczone oczy znad kierownicy podnosi a tu tadammmm!
131.jpg

Amatorzy zbudowali Arkę, profesjonaliści Titanica
No może ze słabym zapłonem czasowym, ale również pozdrawiam [emoji14] coś ten mój "tapatok" na telefonie nie zawsze mnie informuje, w tym przypadku gdy pojawiła się moja bella :) pozdrawiam

A korzystając już, że coś piszę, to pozdrowienia z parkingu CH Turzyn w piąteczek dla GT :)
104.jpg

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla kierowniczki z czerwonego mito qv która dzisiaj ustąpiła pierwszeństwa na pasach na ul. E. Gierczak w Dabiu (ok. 15.30) alfaholikowi w jasnym t-shircie ??????

Widzianan .Dzisiaj Koło 15. Na trasie Szczecin -Świnoujście czarna 159sw na tabicach ZSW może jest na forum. Pozdrawiam czarna 159 sw na tablicach ZKA mruglem awaryjnym. ;)
178.jpg

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Upolowalem dzisiaj klubowa perelke około godziny 11 w okolicach szpitalu szczecin pomorzany .
168.jpg

Będę dalej wypatrywac i cykac foty hihi

Witam wczoraj bylem w szpitalu z mama. Kawalek dalej stala rowniez czarna 159 na klubowych ramkach

A no witam no to ja byłem

Tym razem kto zakupy w piątek robił w Castoramie .hih
252.jpg

Amortyzatory
Powrót