Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja czasami mijam czarnego sedana 159 na ZPL (np. dzisiaj pod wiaduktem na Wilczej), ale kierownik chyba "spoza branży", bo nie reaguje na machnięcie...
Pierwszy raz ją widzę, ale blachy dość świeże, więc to wiele może wyjaśniać.Kogo Alfa ZGR.. stała wczoraj około godziny 16.30 na parkingu w okolicach reala ?? Pozwoliłem sobie koło niej zaparkować![]()
Wczoraj również parkowałem koło 166 ciemnej przy Mc' na Iwaszkiewicza- czyja?![]()
Jeżeli to ta po lewo ZLO to moja, ale jest opcja,że parkowałeś koło tej drugiej właściciel póki co nie ustalony![]()
Pozdrawiam chłopaków z 156 SW srebrnej mijających mnie przed wczoraj przed 12 w nocy przed wjazdem na trasę zamkową (tablice PZ ale już wcześniej widzane). Wczoraj również parkowałem koło 166 ciemnej przy Mc' na Iwaszkiewicza- czyja?![]()
A tak z innej beczki- może ktoś się pisze na spontan w poniedziałek na Wałach- "spotkać się warto"mnie jeszcze nikt nie widział ;P
Jeżeli to ta po lewo ZLO to moja, ale jest opcja,że parkowałeś koło tej drugiej właściciel póki co nie ustalony![]()
ha! Pozdrowienia. Ten SW na Gdanskiej to ja. Blachy PZ bo Alfa świeżo (tamtego dnia) zakupiona w Wielkopolsce. Jak widać do przejażdzki trwały do poźnych godzin nocnych![]()