Widziany....Widziana.

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Dziś mi machała czarna 159 przy wjeździe do Krzekowa, ale za późno zareagowałem;)

Ja czasami mijam czarnego sedana 159 na ZPL (np. dzisiaj pod wiaduktem na Wilczej), ale kierownik chyba "spoza branży", bo nie reaguje na machnięcie...

Wczoraj widziana 156 w kolorze a'la kość słoniowa 125p :) w pobliżu Kamienia Pom, kolor jak kolor ale ta czterolistna kończynka... mmmmm...

Pozdrowienia dla kierownika w czerwonej 156 na rej ZSW... wczoraj po 18 trasa Gryfino - Szczecin... sorki że nie zdążyłem odmachać ;)

Dziś udało mi się poobserwować jak pracuje zawieszenie w czarnej 159 [ZPL cośtam] na ul Kolumba w Sz-nie a potem jak wyglada rzeczona panna we wsteczym lusterku. Trzeba przyznać że to niezły widok patrzeć jak rośnie 159 we wstecznym lusterku :)
Pozdrowienia dla Pana z szarej 166 ze stacji BP przy Struga - niezła maszyna.

Pozdrowienia dla czarnej 156 widzianej wczoraj w Grzybowie (tak, tak, w ostatniej chwili zauwazylem, widzialem ze bylo machane, odmachalem, ale chwile za pozno ;). Dzisiaj w Koszalinie widziana czerrrwona Brera na GWE. Mmmm... :D

Kogo Alfa ZGR.. stała wczoraj około godziny 16.30 na parkingu w okolicach reala ?? Pozwoliłem sobie koło niej zaparkować :)

Załączniki

• DSC00266.jpg
    DSC00266.jpg
    134 KB · Wyświetleń: 84
Pozdrowienia dla kierownika czarnej GT , zauważył że zwróciłam uwagę na jego autko stojące obok mnie w korku, spojrzał na moje i kiwnął głową. Oby takich sytuacji jak najwięcej, za wszystko inne zapłacisz kartą Mastercard :D

---------- Post added at 18:06 ---------- Previous post was at 18:05 ----------

Oczywiście autko widziane w Brodnicy ;)

Pozdrawiam chłopaków z 156 SW srebrnej mijających mnie przed wczoraj przed 12 w nocy przed wjazdem na trasę zamkową (tablice PZ ale już wcześniej widzane). Wczoraj również parkowałem koło 166 ciemnej przy Mc' na Iwaszkiewicza- czyja? ;)

A tak z innej beczki- może ktoś się pisze na spontan w poniedziałek na Wałach- "spotkać się warto" ;) mnie jeszcze nikt nie widział ;P

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla kierownika czerwonej 159 na chojnickich blachach. Alfa widziana w piątek 5 sierpnia, wyjeżdżała z ulicy Parkowej z takiego dużego parkingu. P8052411 [MiniFoto].jpgP8052384 [MiniFoto].jpg

Wczoraj również parkowałem koło 166 ciemnej przy Mc' na Iwaszkiewicza- czyja? ;)

Jeżeli to ta po lewo ZLO to moja, ale jest opcja,że parkowałeś koło tej drugiej właściciel póki co nie ustalony :P

Załączniki

• DSC00266.jpg
    DSC00266.jpg
    134 KB · Wyświetleń: 72
Jeżeli to ta po lewo ZLO to moja, ale jest opcja,że parkowałeś koło tej drugiej właściciel póki co nie ustalony :P

.. ta stoi do teraz pod Mc' bo właśnie ją mijałem jadąc do domu- jest na ZS z naszym logiem- chyba ;)

Ostatnia edycja:
Biała Giulietta GCH... widziana w Czersku, przy DK 22 w środę 10.08.11, okolo godz. 13.30

Pozdrawiam chłopaków z 156 SW srebrnej mijających mnie przed wczoraj przed 12 w nocy przed wjazdem na trasę zamkową (tablice PZ ale już wcześniej widzane). Wczoraj również parkowałem koło 166 ciemnej przy Mc' na Iwaszkiewicza- czyja? ;)

A tak z innej beczki- może ktoś się pisze na spontan w poniedziałek na Wałach- "spotkać się warto" ;) mnie jeszcze nikt nie widział ;P

ha! Pozdrowienia. Ten SW na Gdanskiej to ja. Blachy PZ bo Alfa świeżo (tamtego dnia) zakupiona w Wielkopolsce. Jak widać do przejażdzki trwały do poźnych godzin nocnych ;)

Szara (tak jakby szara:D ) 159 kombi widziana na wernyhory po godzinie 13 :P i czarna 147 po liftingu widziana o ile dobrze pamiętam to w okolicach teatru letniego przed 13.

ha! Pozdrowienia. Ten SW na Gdanskiej to ja. Blachy PZ bo Alfa świeżo (tamtego dnia) zakupiona w Wielkopolsce. Jak widać do przejażdzki trwały do poźnych godzin nocnych ;)

O proszę ;) a ja Ciebie nie skojarzyłem- wiedziałem że kupiłeś w wlkp ale jakoś uleciało z głowy- w takim razie widzimy się w poniedziałek na Wałach.

Mam nadzieję że pozostąłych Alfoholików nie trzeba specjalnie zapraszać- tak jak już wcześniej pisałem planujemy się spotkać w pon. wieczorem- liczę na dobrą frekwencję ;)

Amortyzatory
Powrót