• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany....Widziana.

dzisiaj widziane zielone 146 w Potęgowie oraz srebrna 156 i bordowa 159 na trasie Słupsk-Lębork:)

---------- Post dodany o godzinie 00:30 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 00:28 ----------

z tą kawą jestem za!!!tylko gdzie?(może na Bp lub Orlenie;)he he)

---------- Post dodany o godzinie 00:33 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 00:30 ----------

ogólnie te pomorskie to chyba jakieś zagłębie AR bo sporo tutaj tego śmiga.

Dzisiaj wpuściłem przed siebie ok. godz. 19 na Gdańskiej ładną szarą 156 sedan. Gdyby mrugała do Was czarna Kia Sportage to ja :D

Kia ? co Ty w Policji pracujesz? :triniti: czy za dużo masz kasy i kolejne auto sobie kupiłeś :)

Kia ? co Ty w Policji pracujesz? :triniti: czy za dużo masz kasy i kolejne auto sobie kupiłeś :)
Policja nie ma Sportage w Szczecinie - spoko :D Autko solidne i najlepsze czyli służbowe :D Super się sprawuje w tą pogodę. Jeżdżę nią od lata, dlatego żonka pomyka od tego czasu 166 jtd, no a ja ponieważ niechętnie daje mi nią pojeździć musiałem wykombinować coś na co od początku chorowałem czyli 166 z V6 :D Przecież nie przyjadę na spot AR kijanką :D:D:D

a ja dziś lecąc na Nowe Warpno ( odradzam kierowcą jazdę w tamta stronę... wylądowałem w rowie ciężarówką i dwa traktory ledwo dały rade mnie wyciągnąć :moil: ) widziałem czarą 156 po FL na imiennych rejestracjach, chyba ANDRE czy coś w tym stylu,,,
Pozdro

a ja dziś lecąc na Nowe Warpno ( odradzam kierowcą jazdę w tamta stronę... wylądowałem w rowie ciężarówką i dwa traktory ledwo dały rade mnie wyciągnąć :moil: ) widziałem czarą 156 po FL na imiennych rejestracjach, chyba ANDRE czy coś w tym stylu,,,
Pozdro

tak to jest jak się za alfami rozgląda,a nie patrzy na drogę,potem traktory muszą pomagać;)

Dziś w dąbiu koło Lidla mijanka z czarną GTVką na ZGLach, byłem w szoku bo kierowca sam pierwszy mrygnął i machnął to oczywiście mu odmachałem. ale pierwszy raz spotakłem sie z tym że ktos pierwszy przesłał pozdrowienie ... :)

Dziś około 18:30 na Gdańskiej ciemna 156. Mrugnąłem awaryjkami i ku mojemu zdziwieniu odmrugnięte długimi.

Pozdrawiam.

Wczoraj po 18 kolo Carefour'a na turzynie czerwona G-klasa... i po tym jak odjechala smialo mozna stwierdzic kto :)

Ostatnio pare dni z rzedu czarne mito na Krzywoustego.

Dzis godz 17 ul Gryfińska srebrna 156 SW po FL z Gryfina, pomachane odmachane :)

Pozdro

Dzis godziny poranne trasa Szczecin - Schwedt:
- czerwone Mito na ZGR - mrugniete swiatlami ale bez odzewu
- dwie 156 SW na niemieckich blachac pomachane i odmachane :)

czarna 159 bez oznaczen na ZGR, dosc szybko dojechalismy na turzyn i tam juz kazdy w swoja strone. Pozdro.

Dziś około 14:30 na Poznańskiej 2 x 156( zielona i czerwona)...machałem, mrugałem i nic,bez odzewu.

Dziś koło godz 17 - 18 dwie srebrne 156, jedna na ZSZ z naklejką klubowa AlfaPomorze a druga na ZS 2.0TS z podkładkami klubowymi :) widziane pod Casto na Wiosennej

Pozdro

Amortyzatory
Powrót