• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany....Widziana.

hejka :D masz racje kln ale szczerze mówiąc nie spodziewałem sie pozdrowienia zwłaszcza z busa :D następnym razem skojarze :D często jestem w
gryfinie także na pewno jeszcze nie raz się spotkamy pozdrawiam i sorki za tamto.........................długo się zastanawiałem po tym spotakniu czy ten kciuk oznaczał coś dobrego czy na odwrót hehehehehehhehe

Widziałem dziś w korku na wojska te "słynne" czerwone Mito z blondynką w środku;)

Czerwone MiTo... widziałem wczoraj... natomiast dziś byłem w serwisie na kawce i... zauważyłem 147 i 156SW... :D

Wczoraj jak wyjezdzalem z krematorium widzialem wjezdzajaca czerwona 155. Tak kolo 22. Nie zdazylem mignac :D

Wczoraj koło południa 156 GTA czerwona, jakas Pani za kółkiem...
Dzis na Goleniowskiej Bordowe GT i zaraz za nim kawałek czarny Spiderek z Goleniowa...

Pozdro

Wczoraj jak wyjezdzalem z krematorium widzialem wjezdzajaca czerwona 155. Tak kolo 22. Nie zdazylem mignac :D
Dokładnie, jechałem tam w drodze do domu poślizgać się trochę :D Miałem pochwalić się, że czarne MiTo przyuważone ;)

pozdrooooooo dla czarnej 156SW!!!dzis na Mieszka...pomrugane...odmrugane!!!

Dziś ma moście pionierów słynne czerwone MITO chyba ZPL.
Pani lewym pasem, ma lusterka ale zapewne twierdzi, że są popsute bo nie można
się w nich pomalować i ich nie używa.
Trochę wstyd, nie z uwag,i że zawalidroga , bo to nie wstyd, że ktoś jeździ wolno,
wstyd to wozić się z prędkością spacerową lewym pasem gdzie na środkowym i prawym jest luźno.
Z racji tego, że to alfa tylko było trąbnięcie i nie karałem już pani. :)

W Gryfinie czerwone MiTo na ZGR. Wnioskując po blachach raczej nowy nabytek. Mimo ze nie pałam zbyt wielkim entuzjazmem do tego modelu oczy zaświeciły się :)

Dziś na Warcisława, czarna 155 na klubowych ramkach, kierowca chyba zagadany przez fona.

dziś bodajże na Słowackiego widziana srebrna 166 z dużym logiem na boku samochodu z przyczepką to na pewno kogoś z forum :D

---------- Post dodany o godzinie 18:05 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:05 ----------

w Szczecinie

A przyczepka to pewnie na czesci zamienne ;)

Dawno mnie nigdzie tu nie bylo :)

Pozdro dla kierowcy trzydrzwiowej 147 nr. rej chyba ZMY - było i mrugnięcie awaryjnymi i drogowymi:)
Nasze belle podróżowały dzisiaj razem od bramy królewskiej aż do zjazdu na Dąbie przy basenie górniczym oczywiście w Szczecinie :)

Pozdro dla cuoreventi! Właśnie miałem pisać o piątkowym spotkaniu;) Szkoda, że tylko taki kawałek udało nam się razem śmignąć... Niestety, leciałem na Śląsk i musiałem jeszcze o Dąbie zahaczyć. Ale widziałem, że sporą załogę miałeś na pokładzie - mam nadzieję, że to sami alfaholicy!:)

Pozdro dla cuoreventi! Właśnie miałem pisać o piątkowym spotkaniu;) Szkoda, że tylko taki kawałek udało nam się razem śmignąć... Niestety, leciałem na Śląsk i musiałem jeszcze o Dąbie zahaczyć. Ale widziałem, że sporą załogę miałeś na pokładzie - mam nadzieję, że to sami alfaholicy!:)

Owszem, śmiganie było zacne :) między samochodami myk myk i co zdążyłem uciec, to znów widzę scudetto w lusterku. Ewidentnie miałem wrażenie że ktoś mnie śledzi :D Ale jakże miłe było to śledzenie:)

Do zobaczenia na spocie i na drodze :)

Pozdro

Owszem, śmiganie było zacne :) między samochodami myk myk i co zdążyłem uciec, to znów widzę scudetto w lusterku. Ewidentnie miałem wrażenie że ktoś mnie śledzi :D Ale jakże miłe było to śledzenie:)

Do zobaczenia na spocie i na drodze :)

Pozdro

Powiem Ci szczerze cuoreventi, że widać po Twojej AR że jest stosunkowo nowym nabytkiem! Rzadko widać tak wylizane auto w taką pogodę:D

A co do wspólnego latania to mam szczęście do "śledzenia" Alfaholików na tym odcinku (Trasa Zamkowa - Basen Górniczy);) Jakiś czas temu tak samo śmigałem tam z czarną 156 SW na ZGR - zdaje się z Jazz'em...

Szerokości!

Amortyzatory
Powrót