Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam Victorię z którą miałem przyjemność wracać z Mysłowic do Tychów. Mało brakowało a byśmy się przytulili do siebie na tym łuku kiedy mnie wyprzedzałaś.

Ps. Ciekawe że jakoś w Tychach nigdy nie wpadniemy na siebie.

Ja też pozdrawiam:) A z tym przytuleniem to tak nie do końca, bo z jakaś Panią jechałeś i nie chciałam szaleć hahaha:) Swoją drogą to nie Ciebie spotkałam dwa dni wcześniej ok. 19-tej na rondzie koło miszteli w Tychach?? też czarna 159 na ramkach, po prostu identyczna, niestety nie spojrzałam na rej.... myślałam, ze to Ty:))

Alfa 164 fr33 widziana dzisiaj na stacji Shela, właściciel pewnie poszedł płacić :D i jeszcze na trasie na skrzyżowaniu niedaleko ASO Alfy, Jeepa i Lancii widziałem w lusterku czerwoną 155. Pozdro

Na rondzie obok miszteli to mogłem być ja. W Tychach nie widziałem innej oramkowanej czarnej 159 oprócz swojej.

A z tym przytuleniem to tak nie do końca, bo z jakaś Panią jechałeś i nie chciałam szaleć
Panie były dwie, z tym że jedna ma 3 miesiące więc leżała sobie w foteliku.

kto sie wozi granatowym mito z bananem na tylniej klapie?? ":D;);)" widziany w goczałkach:)
nie migałem ani machalem bo lawewta jechalem:P

Pozdro dla Kierownika oramkowanej czarnej bliźniaczki 159, mijanej dziś o 19.26 na AK w Cz-wie :)

Panie były dwie, z tym że jedna ma 3 miesiące więc leżała sobie w foteliku.

Czyli Żona i Córcia, tym bardziej szaleć nie wolno:) Pogratulować maleństwa!:)

BTW
Wczoraj ok. 20-ej niedaleko Hotelowca pomachał mi ktoś z oramkowanej jasnej Alfy, ale zbyt późno go(ją?) zobaczyłam i nie zdążyłam odmachać. Tym samym robię to teraz :ciao:

A ja chcialbym pozdrowic wlasciciela srebrnej GT, obok ktorej parkowalem na parkingu dlugoterminowym na Balicach.
Wylecialem na 4 dni, a po powrocie GT jeszcze tam stala. Po dlugosci postoju domyslam sie, ze to urlop... wiec mam nadzieje, ze byl udany.

Pozdrawiam tez kierowce Spider'a, z ktorym wczoraj sobie pomachalismy. Niestety, nie pamietam gdzie to bylo ;-)

Na Balicach zrobilem fotke na pamiatke ;-)

identyczna jak moja.... tylko ja mam wyblakly znaczek, wiec nie moja :P

Pozdrowienia dla czarnej 159 1.9 widzianej dzisiaj na rondzie obok hotelu tychy o godz. 18:40 :]

kto sie wozi granatowym mito z bananem na tylniej klapie?? ":D;);)"

też się zastanawiałam, kiedy razem przedzieraliśmy się przez zweżkę w Tychach, no ale wywiad działa (sickboy:D) i już wiem:)
swoją drogą to niesamowite, przez kilka miesięcy nie spotkałam nawet pół oramkowanej Alfy, a od 2 tygodni gdzie nie spojrzę tam Alfaholik. Miłe:)
Jeszcze raz pozdrawiam, choć światełka były:)

A ja pozdrawiam widziane 2 Alfy 166 (czarna) na blaszkach KR i szarą 147 na KRA widziane ok 1 w czw. na stacji w Łodzi, lub zaraz za. Wracałem z wakacji czerwonym Transporterem na KBC.

pozdrowienia dla kierownika granatowej badz czarnej 147 oramkowanej widzianej dzis ok. 12 w sosnowcu na wysokosci doriana, oczywiscie pomachane odmachane :)

pozdrowienia dla grafitowej alfy 147 widzianej w jaworznie wczoraj na drodze 79 za fashion house :) jechałam czarną corsą na SM którą wyprzedzałeś ale poszły długie :)
i pozdrawiam też czerwoną 156 V6 widzianą wczoraj na podwalu w jaworznie po 22
pozdrawiam także Pietropiliego widzanego wczoraj na rymerze :)

Pozdrowienia dla czarnej 159 rej KR....... widzianej 30-go lipca (w poniedziałek) ok godz. 8 rano na Restplatzu jakieś 4 kilometry za Wiedniem :)

pozdrowienia dla Pana w ciemnej 156 SW widzianego dzisiaj w Gliwicach na Portowej koło godziny 11, ja pomachałam, Pan kiwnął głową;) i dla srebrnej/jasno niebieskiej SW na ramkach w Gliwicach na skrzyżowaniu Grottgera z Bernardyńską, jakieś pół godziny temu;) - łapki były;P

Pozdrawiam na kolezanki z krakowa spotkanej w chorwacji :) 156 z czerwonymi felgami. Gdy wracalismy, to jeszcze auto stalo wiec urlopik chyba dluzszy niz moj.

Pozdrawiam również serdecznie!Fajnie było spotkać kolegę w pięknym zakątku świata,a urlop udany:)-wróciliśmy dzisiaj.

pozdrowienia dla grafitowej alfy 147 widzianej w jaworznie wczoraj na drodze 79 za fashion house :) jechałam czarną corsą na SM którą wyprzedzałeś ale poszły długie :)

to moglem być ja jeżeli było to ok godziny 16:00 - 17:00 albo 18:30 - 19:00 i o ile nie odmrugałem bo nie zauważyłem migającej corsy :)

Amortyzatory
Powrót