Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdrawiam kierowce czerwonego Alfa Romeo 145 widzianego dzisiaj w Łodygowicach koło Żywca :) widziałem jak machałeś ale nie zdążyłem zareagować..teściowa prawiła jakies swoje morały i mnie zagadała :D

Pozdrowienia dla AR 147 srebrnej w Mysłowicach.

Siemka ;d Dziś jakiś Alfaholik w srebrnej 147 w Mysłowicach przy realu ok. godz. 20:00, machał i machał ale ja zaćmiony nie odmachałem :D teraz odmachuje :P Jechałem identyczną 147. sorki.

pozdro dla kolegi w 147 po fl w zabrzu:) pomachane bylo. oraz pozdro dla bamboszka obtrąbionego wieczorem w bielsku:)

Pozdrowienia dla kierownika niebieskiej Alfy 147 1.9 nr SB..... widzianej wczoraj na obwodnicy od strony ATH (kierował się w stronę centru Bielska).

A ja chcialbym pozdrowic wlasciciela srebrnej GT, obok ktorej parkowalem na parkingu dlugoterminowym na Balicach.
Wylecialem na 4 dni, a po powrocie GT jeszcze tam stala. Po dlugosci postoju domyslam sie, ze to urlop... wiec mam nadzieje, ze byl udany.

Pozdrawiam tez kierowce Spider'a, z ktorym wczoraj sobie pomachalismy. Niestety, nie pamietam gdzie to bylo ;-)

Na Balicach zrobilem fotke na pamiatke ;-)

Pozdrawiam na kolezanki z krakowa spotkanej w chorwacji :) 156 z czerwonymi felgami. Gdy wracalismy, to jeszcze auto stalo wiec urlopik chyba dluzszy niz moj.

Pozdrowienia dla właścicielki czerwonej Alfy 145 z tablicami SMI na klubowych ramkach widzianej dzisiaj w Tychach koło 11 za którą jechałem czarną 147 :)

Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 pomachanej i odmachanej na Operacji Południe w BB

Wczoraj ok 13 z Knurowa w strone Żor pomykała czrna 159 na ramkach - pozdrowianka z łuku drogi od Galaxy Alfa:) - aleś przycioł... :)

Pazdrawiam właściciela czarnej 159 którą widziałem w sobotę ok 19 na wyjezdzie z parkingu parku w Świerklańcu tablice S0 xxxxx.
Ja szedłem obok z kobietą i znajomymi więc nie było jak machać ;)
Pozdro

Pozdrawiam czarną oramkowaną 156 z "nietypowym" scudetto. Po 15.00 czekająca do skrętu z opolskiej w prądnicką.

Pozdrawiam oramkowaną 156 KBR. pomrugane, pomachane, spotkaną wczoraj w miejscowosci Frydek Mistek na Czechach. Swoją drogą co tydzień robię trasę Kraków-Wiedeń i częściej spotykam spotykam kogoś z ramkami za naszą granicą, choć do/od granicy zawsze mijam dziesiątki AR:/ Nie wspomnę już o Czechach którzy prawie zawsze pierwsi podniosą łape, pomrugają...

Pozdrawiam perłową Mito stojącą dziś o 13.30 na parkingu pod 3 stawami. Była na ramkach AH

byłeś z 2 może trzema kumplami ;)

btw. idąc tak koło Ciebie kobieta zapytała mn ie który silnik i widzę, że trafiłem 1.9JTDm 8v :D

Amortyzatory
Powrót